Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №358 від 21.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Підготовка продовжується

МФК “Рівне” продовжує розвідку боєм перед стартом у вищій лізі чемпіонату України з футзалу.

Після невдалого візиту до Житомира рівняни відвідали і Львів, де помірялися силами із віце-чемпіоном країни - “Енергією”.

Спочатку матч було заплановано провести у Рівному, проте, через проблеми львівського клубу з транспортом, гру перенесли до міста Лева.

По ходу поєдинка рівняни програвали з рахунком - 1:4, проте, зібравшись, неймовірним чином змогли зрівняти цифри на табло.

За півтори хвилини до завершення гри господарі забили п’ятий, а згодом — і шостий гол. Отож, команда Юрія Баховського таки поступилася - 4:6.

Наступний товариський матч МФК “Рівне” проведе 23 серпня в Івано-Франківську проти “Урагана”.

Наші на Олімпіаді

Найвищим досягненням рівненських спортсменів на Олімпійських іграх у Пекіні поки-що залишається п’ята позиція Олега Омельчука.

За крок від п’єдесталу наш спортсмен зупинився у стрільбі на 50 метрів з малокаліберного пістолета.

Від третього місця Омельчука відділило 0,6 очка.

Нагадаємо, що у перший день змагань Олег посів лише сімнадцяте місце у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів.

Розчарували своїми виступами на Олімпіаді наші плавчині. Анна Хлістунова на дистанції 100 метрів брасом припинила боротьбу вже на попередньому етапі, посівши в запливі сьоме місце, а Катерина Дікіджі в естафеті 4х100 м вільним стилем разом з іншими трьома співвітчизницями стала лише шостою в попередньому запливі.

Україна - на чемпіонаті Європи!

Відбіркові змагання чемпіонату Європи серед юніорів з бейсболу відбулися 2-9 серпня у місті Мейска Горка (Польща).

Збірна України, у складі якої виступав і рівнянин Олександр Калєніков, перемігши команди Литви, Хорватії, Болгарії та Польщі, виборола право виступати наступного року в фінальних змаганнях чемпіонату Європи.

Нагадаємо, що найближчого уїк-енду поновить свої виступи у чемпіонаті України рівненський бейсбольний клуб “Західний вогонь”. Матчі нашого клубу проти суперників із Чернівців пройдуть на стадіоні “Хімік”. Початок поєдинків: в суботу - о 16:00, у неділю - о 10:00.

21.08.2008Роман Свирида



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2008p. 
На головну сторінку