Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №358 від 21.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

Плей-оффу - бути!

“Спідвей-Р”, завершивши виступи на першому етапі другої польської ліги, готується до гонок другого етапу.

Упродовж нетривалого терміну президент клубу Володимир Жуковський встиг оголосити про передчасне завершення сезону для рівненської команди. Але, вже за кілька днів керівництво “Спідвей-Р” виступило із заявою про те, що “вепри” таки поборються за путівку до першої ліги.

Нагадаємо, що першу половину сезону наш клуб завершив із чотириочковим відставанням від найближчого суперника та основного конкурента - гнєзнинського Старту. А отже, ми маємо непогані шанси на потрапляння до першої ліги. Саме зі “Стартом” “Спідвей-Р” змагатиметься вже найближчої неділі. Гонка обіцяє бути дуже цікавою, оскільки команди рівні за класом. Нагадаємо, що на першому етапі у очних зустрічах майбутні суперники здобули по одній перемозі.

Крім рівнян та “Старту” до другого етапу потрапили угорський “Спідвей-Мішкольц” та “Орел” з Лодзя.

Продовження боротьби стало радісною новиною для рівненських любителів спідвею. Проте, на гонки плей-офф керівництво команди вирішило збільшити ціну на квитки, що пов’язано із збільшенням витрат у фінальній частині чемпіонату.

До речі, вже стали відомими і попередні склади “Спідвей-Р” та “Старту” на недільну гонку, що пройде у День Незалежності.

Рівне: Франкув, Колодій, Червінскі, Іванов, Шомберскі, Омелян, Цуканов, Кус.

Гнєзно: Палюх, Якобсен, Яблонскі, Стояновскі, Чеслевіч, Муселяк, Вольберт, Еклоєф.

21.08.2008Роман Свирида



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2008p. 
На головну сторінку