Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №358 від 21.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Впевнений реванш

Перемогу з великим рахунком здобув “Верес” у черговому турі чемпіонату України серед команд другої ліги. У Коростені рівняни забили три м’ячі у ворота однойменного тамтешнього клубу.

Цікаво, що саме з ФК “Коростень” “Верес” зустрічався на першому етапі розіграшу кубка України. Тоді на рівненському “Авангарді” гості досить несподівано перемогли – 1:0.

Тепер підопічні Миколи Філіна довели випадковість тієї поразки, здобувши переконливу перемогу над ймовірним аутсайдером чемпіонату.

Ігрова перевага рівнян у звітному поєдинку була очевидною вже з перших хвилин. Не встигла стрілка секундоміра обійти два повних оберти, як м’яч вже опинився у воротах господарів. Відзначився Юрій Козлюк.

За півгодини “Верес” відзначився вдруге. Цього разу зусилля партнерів у забитий гол втілив Артем Українець.

Проте, і цього гостям було мало. Під завісу першого тайму один із кращих гравців “Вереса” на старті сезону, Михайло Тивончук, довів рахунок до великого – 3:0.

Після перерви шансів відігратися у господарів майже не було. Вже на початку другої половини гри Андрій Василенко, отримавши другу жовту картку, залишив команду Коростеня у меншості. Після цього епізоду результат гри вже не викликав ніяких сумнівів.

Після успіху у Коростені “Верес” опинився на четвертій сходинці турнірної таблиці. У активі рівнян, як і у чернівецької “Буковини”, десять очок.

Наступну гру наша команда проведе завтра на своєму полі проти лідера першості - вінницької “Ниви”.

21.08.2008Роман Свирида



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2008p. 
На головну сторінку