Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №217 від 08.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Баскетбол

Віра в «Пульсар»

не покидає палких уболівальників клубу

Воістину кажуть, справжній друг пізнається в біді. На прикрість, БК «Пульсар», який виношував обнадійливі проспекти на нинішній сезон, ніяк не може знайти свою гру. Демонструючи доволі зрілий баскетбол, рівнянам не вдається переломити психологічний бар'єр невдач. Проте, тимчасові негаразди не відштовхнули від команди численну аудиторію її палких уболівальників, котрі віддано підтримують свій улюблений клуб.

Щоправда, черговий поєдинок у чемпіонаті суперліги, який БК «Пульсар» проводив на виїзді проти МБК «Одеса», додав смутку його шанувальникам. Поєдинок для наших баскетболістів, яких турнірне становище спонукало до активної боротьби, склався надзвичайно важко. Зрештою, сценарій матчу виявився дещо схожим на поєдинок з МБК «Миколаїв». Рівняни, впродовж усього матчу перебуваючи в ролі наздоганяючих, ніяк не могли скоротити розрив, що сягав від одного до п'яти очків. У результаті перемогу знову святкували суперники, котрі завершили поєдинок на свою користь з рахунком 82:70.

Наступну гру наші баскетболісти проведуть у Рівному 10 грудня. Зокрема, вони прийматимуть віце-чемпіона України маріупольський «Азовмаш». Зважаючи на нинішню ситуацію, звісно, БК «Пульсар» у протистоянні з одним з лідерів чемпіонату доведеться нелегко. Втім, як знаємо, воля до перемоги за гарячої підтримки рідних трибун здатна творити справжні дива.

08.12.2005Василь БУСЬКО



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2005p. 
На головну сторінку