Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №360 від 04.09.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Будьмо модні!

Новинки сезону

Наступив новий сезон - осінь-зима 2008-2009, і разом зі зміною настрою і ритму життя міняються і модні тенденції на подіумах кращих столиць Європи. Ознайомимо вас з найбільш актуальними цікавинками.

видеокарты ati

Отже, цієї осені на піку популярності буде стиль “Залізна леді”, поєднаний з гламурними деталями. Це сполучення спідниць чи брюк суворого крою з незвичайними аксесуарами, атласними вставками й оксамитом.

Суворий гламурний шик - ось образ, до якого треба прагнути.

Із плащів актуальні моделі з металевим оздобленням, із високоякісного деніму, а також з рукавами на зразок пелерини.

У моді спортивний стиль - сміливо купуйте куртки!

Пальто може бути прикрашене вишивкою - згори донизу. Мотиви - рослинні, квіткові, етнічні - тема хіппі, яка тріумфально повернулася.

Пояс - у тон плаття або кольорових колготок і, до прикладу, рукавичок.

Модні спідниці: спідниці-олівці, довгі прямі, спідниці-тюльпани.

Модні брюки: вузькі, укорочені, широкі, комбінезони. Дуже популярними будуть джинси-кльош.

Різноманітні жилети - фаворити моди.

Щодо сумок, то у моді і ридикюлі, і великі сумки, і квадратні, і сумки-конверти, і виготовлені з хутра.

Домінуючі кольори - чорний і сірий, але це не означає, що від інших потрібно відмовитися. Трохи фіолетового, синього, жовтого або оранжевого, червоного чи золотавого зовсім не зашкодить.

Щодо взуття, то у моді всі жіночні деталі: шпилька, невисока платформа, витончений ремінець на щиколотці, взуття з відкритим носком.

Лакована сумочка і взуття — хіти сезону.

А ще - відкриті чоботи. Вони можуть бути прикрашені каменями, стразами, бахромою або складатися лише з ремінців.

Неймовірно хвилююче виглядає взуття з відкритим пальчиком. До речі, для педикюру варто обирати натуральні кольори лаку.

Ще одна особливість: сьогодні модно носити сумку в руці. І не має значення - чи є в сумки ручка і якого вона розміру, клатч це або повноцінна об’ємна сумка.

Широкі пряжки, металева фурнітура, округлений носок, трикутний каблук, шляхетні відтінки і матеріали – основні прикмети взуття на сезон 2008-2009.

Модні туфлі на осінь-зиму 2008-2009 - це глибокі кольори, широкі пряжки, металеві застібки - і чим більше, тим краще. Трикутний або прямокутний каблук, м’які округлості - такі туфлі на ремінці зі шкіри підійдуть і для офісу, і для вечора в опері. Якщо хочеться додати урочистості - придбайте туфлі на шпильці чи невисокій платформі.

Модні напівчобітки - чорні глянцеві на шпильці, замшеві з контрастним носком і шнурками, або в стилі 70-х - латексні кольорові черевички.

Самі модні моделі чобіт сезону осінь - зима 2008 – 2009 - високі, зі шнурівкою в стилі мілітарі, або призібрані, з блискучої шкіри, а ще – твидові, довжиною нижче коліна.

Особливу увагу варто приділити тканині - найкраще виглядають оксамит, атлас, велюр, вовняні вироби. Така тканина не лише зігріє в непогоду, але й створить образ гламурної серйозної леді. При покупці нової речі подумайте, в якому поєднанні вона виглядатиме виграшно, створюйте ансамблі образів із одягу, добираючи їх так, щоб вони були універсальними і підходили під різні комплекти.

Орієнтуйтеся на те, що вам личить - і тоді ви будете самими модними!

04.09.2008



Рівне-Ракурс №10 від 04.09.2008p. 
На головну сторінку