Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №360 від 04.09.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У місті

“Народна Самооборона” розмалювала рівнян

Активісти “Народної Самооборони” Рівного вирішили досить своєрідно відзначити 725-ту річницю з дня заснування міста. У наметі, розташованому в центрі міста, молоді художники малювали на обличчях рівнян національний прапор, а також прапор і герб міста Рівного.

Не оминули увагою “самооборонці” і старших людей. Для тих, хто не захотів експериментувати з “бодіпейнтом” на своїх обличчях, активісти “Народної Самооборони” Рівного підготували святковий спецвипуск газети “Під Прицілом” зі статтями про історію і сучасність міста, інтерв’ю з керівництвом “НаСа” у Рівному та області.

Також жителів Рівного з Днем міста привітав лідер Громадянського Руху “Народна Самооборона” рівнянин Юрій Луценко:

“Цей день є святом для кожного з рівнян, адже саме ваша активність, самовіддана праця робить місто таким, яким воно є зараз, - йдеться, зокрема, у привітанні. - Кожен, хто хоч раз відвідав Рівне, ніколи не забуде його затишних двориків, зелених парків та скверів, гостинності та щиросердечності його жителів.

Про себе можу сказати, що де б я не мешкав, я завжди почуваюся рівнянином, і саме тут я вдома.

Хочу побажати 725-річному місту-ювіляру примножувати віковічні традиції містобудування, ставати щороку гарнішим, затишнішим, - справжньою перлиною Волині. Дуже хочу, щоб кожен рівнянин почувався гордим за себе, своє місто і свою рідну землю”.

- На День міста ми прагнули привітати рівнян і поспілкуватися з ними, адже ми вважаємо себе невід’ємною частиною нашого міста, - розповів керівник Рівненського міського осередку “Народної Самооборони” Святослав КЛІЧУК. - Молоді ми запропонували прикрасити обличчя національним та міським прапорами, це виглядає дуже гарно й весело. Ну, а всім рівнянам через власне видання “Під прицілом” розповіли про те, чим займається партія, які позиції відстоює, про прийом виборців, який ми проводимо: де і коли можна поспілкуватися з помічниками нардепа від “Народної Самооборони”.

04.09.2008



Рівне-Ракурс №10 від 04.09.2008p. 
На головну сторінку