Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №361 від 11.09.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Вилучено три гральні автомати

Днями у приватного підприємця вилучили 3 гральні автомати, які використовувалися без відповідної ліцензії Міністерства фінансів України. Проводиться збір та оформлення матеріалів згідно з чинним законодавством.

Розряд знищив будівлю

Пожежа, яка сталася в селі Арчишин Млинівського району, виникла через те, що в господарчу будівлю влучив грозовий розряд. Після того, як вогонь повністю знищив приміщення, він перекинувся на сіно та два мотоцикли. У результаті 7 тонн грубих кормів та мотоцикли повністю згоріли.

Браконьєри на полюванні

12 кілограмів риби та вісім сіток вилучили інспектори Держрибохорони у браконьєрів Дубровицького району. Незважаючи на те, що це не перший випадок, покарання чоловіків обмежувалося лише штрафами.

З півлітрою - на Білорусь

У прикордонній смузі поблизу села Соломир Зарічненського району затримали двох жителів Республіки Білорусь, у яких під час огляду знайшли та вилучили макову соломку та півтора літра розчинника.

Торговці беруться за біти

Під час перевірки торгового кіоску на ринку “Центральний” у Рівному працівники міліції знайшли та вилучили дерев’яну біту довжиною 74 сантиметри.

“Підроблений” учасник

У 47-річного жителя села Мокре Дубенського району дільничні інспектори міліції Рівненського МВ УМВС вилучили посвідчення учасника бойових дій з ознаками підробки (переклеєною фотокарткою), яким той користувався для безоплатного проїзду в громадському транспорті.

11.09.2008За матеріалами ГВПМ ДПІ у м.Рівне, центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області, прес-служби Держрибохорони в Рівненській області, ВГЗ УМВСУ



Рівне-Ракурс №10 від 11.09.2008p. 
На головну сторінку