Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №362 від 19.09.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Фестиваль

“Нам не байдуже, чим живе наша молодь”

“Нам не байдуже, чим живе наша молодь”

Протягом тижня, з 22 по 28 вересня, у Рівному відбуватиметься фестиваль “Молоко”, який вже вдруге організовує театральна студія “Сонях” з метою популяризації і розвитку театрального мистецтва на Рівненщині, а також виявлення та підтримки молодих талантів.

- Нам небайдуже, чим живе наша молодь. Хотілося б, щоб і ми, і наші глядачі зростали культурно та духовно. Тому й назва фестивалю відповідна - “Молоко” - це те, на чому ми росли у дитинстві, - розповідає директор фестивалю Михайло ЖУРАВЕЛЬ.

Свої кращі доробки представлять театральні колективи з Києва, Чернівців, Дніпропетровська, Харкова, Львова, Рівного, Черкас, Кременчука, Москви.

Відкриття фестивалю розпочнеться виставою У. Шекспіра Московського драматичного театру “Nota Bene” у Рівненському обласному музично-драматичному театрі. Цей спектакль висувався на здобуття найпрестижнішої театральної премії Російської Федерації “Золота маска”.

Загалом глядачі зможуть побачити сім надзвичайно цікавих вистав, серед яких і комедія М.Мейо та М.Еннекен “Сніданок у Савої” - прем’єра, дебютна робота студентки четвертого курсу кафедри театральної режисури РДГУ та режисера студії “Сонях” Альони Кожушок. Як головний приз переможець отримає фінансову підтримку від організаторів.

Також у рамках фестивалю проводитимуться майстер-класи з основ режисури, пластики, хореографії, акторської майстерності, сценічної мови, дискусії щодо розвитку театрального мистецтва.

19.09.2008Кароліна КРУГЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 19.09.2008p. 
На головну сторінку