Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №364 від 02.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Олас - якісне пальне

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Липень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31


#Смачного!

Як правильно приготувати жульєн

Як правильно приготувати жульєн

Всі інгредієнти потрібно нарізати тонкою соломкою (крім цибулі). Жульєн готують з таких грибів: білі, печериці або лисички. Іноді в жульєн добавляють м’ясні компоненти, котрі мають бути м’якими і ніжними, наприклад: курку, креветки, жирні сорти риби, шинку. Коли будете підсмажувати цибулю, не доводьте її до зміни кольору, інакше жульєн буде гірким.

Рецепт жульєна з

грибами

Необхідні продукти: печериці - 500 г, цибуля ріпчаста - 2 шт., сметана – 200 г, твердий сир - 300 г, рослинна олія, сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування: цибулю порізати і викласти на добре розігріту сковорідку. Порізати печериці і викласти до цибулі. Коли гриби будуть готові, покласти їх у термостійку посудину (заповнивши її на 2/3). Влити соус і потушкувати.

Соус для жульєнів буває двох видів:

сметанний - сметана, за бажанням - з борошном або яйцем; або сметана + майонез;

соус Бешамель - підсмажене борошно (обсмажується до коричневого кольору на сухій сковорідці), розмішується з молоком та вершковим маслом.

Посолити й поперчити за сма--

ком.

Коли жульєн 5 хв. протушкується, затрусити його потертим сиром (або сумішшю сиру з панірувальними сухарями), а коли сир розплавиться і ледь зарум’яниться - страва готова.

Рецепт жульєна з креветками

Технологія приготування жульєна така сама, лише замість курячого м’яса чи грибів у страву додаються чищені, ледь відварені креветки, заливаються сметанним соусом, посипаються сиром і запікаються.

У жульєн з креветками можна додати варений рис і овочі (цвітну або брюссельську капусту, шпинат).

Жульєн подають на стіл гарячим. Посудина з жульєном ставиться на накриту серветкою маленьку тарілочку.

02.10.2008


Переглядів: 83

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 869 від 13.07.2018p.
¤ 
Смертельне поранення

Смертельне поранення

На Рівненщині помер поліцейський, якого вилами поранив п’яний чоловік. Олександру Гордійчуку, інспектору групи реагування патрульної поліції Дубенського відділу поліції, було 25 років. Молодий правоох...

¤ 

Викладач карате отримав подяку Прем’єр-міністра України

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко вручив для Анатолія ­Гірака почесну нагороду – подяку від Прем’єр-міністра України....

¤ 
Стартували жнива:

Стартували жнива:

«МРІЯ» збирає врожай

На українських нивах розпочалась найгарячіша пора – аграрії приступили до жнив. З кожним роком погода все частіше вносить свої корективи у плани хліборобів, не став винятком і 2018-ий. Яких результаті...

¤ 
Купальська ніч на Рівненщині: співи, танці та традиційна ватра

Купальська ніч на Рівненщині: співи, танці та традиційна ватра

Цими вихідними у селі Буща Здолбунівського району пройшов обласний відкритий етно-еко фестиваль «Буща Папороть»....

¤ 
Переїхав трактором рідну матір

Переїхав трактором рідну матір

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася восьмого липня, близько о пів на п’яту вечора у селі Заозер’я....

¤ Технології ХХІ століття
Іван ЧЕРНОМОРЕЦЬ: «Вуличне освітлення стане «розумним»

Іван ЧЕРНОМОРЕЦЬ: «Вуличне освітлення стане «розумним»

КП «Міськсвітло» працює на економію електроенергії та підвищення безпеки на вулицях і в дворах Рівного

Вуличне освітлення та дорожня інфраструктура можуть бути якісними та економними водночас. У багатьох європейських містах уже діє практика «розумного» освітлення вулиць. Така система дозволяє економити...






Найпопулярніші 15 статей:

1. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (657)
2. Чи все добре у рівненському «будівельному королівстві»? [862] (652)
3. Догляньте мене до смерті [278] (596)
4. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (589)
5. Секс із мусульманином [271] (513)
6. Моє місто - найкраще [427] (505)
7. Розклад руху автобусів [253] (499)
8. Папороть виганяє з дому чоловіків, а цибуля - негативну енергію [201] (439)
9. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (431)
10. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (375)
11. Стогін покотився яром [862] (323)
12. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (316)
13. Гірше звіра… [861] (304)
14. Олександр Данильчук: «Проблемні питання в раді треба вирішувати до сесії» [862] (281)
15. Хто цього року отримав звання найспортивнішої сім’ї Рівненщини? [862] (276)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Загинув під колесами автобуса (83)
2. Платне кохання (80)
3. Слідчі дії відносно власниці турагентства тривають (78)
4. Костопільчанин наніс ножове поранення (74)
5. На Рівненщини знищили понад тисячу нарковмісних рослин (74)
6. Соліст Rammstein вперше відреагував на чутки про роман зі Світланою Лободою (73)
7. Нерухомість Рівненщини поповнила місцеві бюджети майже на 29 млн гривень (71)
8. Спіткнувшись, вистрелив у людину (70)
9. У Рівному затримали наркозбувача (70)
10. У Рівному на подвір’ї вибухнула граната (68)
11. Стартували жнива: (60)
12. У сфері застосування РРО - нові перспективи (60)
13. Іван ЧЕРНОМОРЕЦЬ: «Вуличне освітлення стане «розумним» (59)
14. Яким був Василь Червоній? (58)
15. У Рівному підприємці сплатили більше 71 мільйона єдиного податку (58)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс