Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №364 від 02.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Софтбол

Сезон для “Західного вогню” завершено

На стадії півфіналу розіграшу кубку України припинили боротьбу за трофей рівненські софтболістки. Місцем у фінальному матчі наші дівчата поступилися діючому чемпіону країни та базовій команді національної збірної – луганській “Ніці”.

У протистоянні до двох перемог рівнянки не мали жодного шансу.

Вже у першій грі старші та більш досвідчені гравці “Ніки” продемонстували, що гратися з “Вогнем” не будуть. Луганчанки перемогли – 16:0!

На старті другого поєдинка господині поля намагалися нав’язати іменитішому супернику боротьбу і, вигравши два інінги, навіть вели у рахунку – 2:1. Одним із кращих гравців у звітній зустрічі стала Анастасія Кратюк, яка зуміла скористатися однією з нечастих помилок гостей, пробігши всі бази та зробивши ігровий хоум-ран.

Проте у підсумку все знову завершилося поразкою – 2:12.

У складі “Ніки” виділялися дві софтболістки, які ще донедавна також захищали кольори “Західного вогню”. Пітчер Сюзанна Кареліна та кетчер Інна Титаренко провели у Рівному три успішних сезони і саме з “Вогню” отримали запрошення до національної збірної. Згодом обидві софтболістки перебралися до табору “Ніки”, де і продовжують кар’єру.

Тренер “Західного вогню”, Володимир СУДИМАК так прокоментував виступ своїх підопічних: “Наша команда дуже молода у порівнянні із суперником. Відповідно, ми частіше припускалися помилок, які ставали фатальними. Луганчанки ловили майже усі наші м’ячі. На жаль, ми подібним відповісти не могли. Софт-больний сезон для нас завершено. Згодом команда проведе ще дві матчеві товариські зустрічі із суперниками зі Львова та Луцька”.

Тепер “Західний вогонь” сконцентрується на виступах чоловічої бейсбольної команди. Цими вихідними рівняни у рамках чвертьфіналу розіграшу кубка України на власному полі боротимуться зі срібним призером чемпіонату - клубом “ТНУ” (Сімферополь). Майбутні суперники мають у своєму складі шість гравців збірної України. Для порівняння, у складі “Західного вогню” лише один такий виконавець.

02.10.2008Сторінку підготував Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 02.10.2008p. 
На головну сторінку