Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №218 від 15.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нумо, хлопці!

»Зимовий Лицар» РДГУ

Конкурси краси проводяться переважно серед дівчат. Хлопці ж стороняться подібних дефіле, надаючи перевагу спогляданню виходів та вболіванню за красунь. Студенти ж фізико-технологічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету вирішили змінити переконання сильної статі і влаштували конкурс серед хлопців.

Генераторами ідеї виступили дівчата цього факультету, які й взяли на себе організацію заходу, пошук спонсорів та найважчу місію - “вербування” хлопців для участі. Вмовляти юнаків довелося недовго, адже вони майже одразу загорілися азартом та бажанням перемогти. Хтось писав привітання, хтось шив костюм для показу мод, а дехто готував домашнє завдання, адже саме за нього й передбачалася найбільша кількість балів.

І от розпочався конкурс. Вісімка юнаків сміливо трималася, переходячи з конкурсу в конкурс. Найцікавішим із них виявилося домашнє завдання. Конкурсанти і співали, і танцювали, і показували веселі сценки. А один із учасників розповів журі про дідуся грузина, пригостив суддів вином і навчив правильно його дегустувати. Потішив глядачів і конкурс “Винахідник”, коли хлопцям роздали різні речі і вони мали придумати для них веселе використання, та показ мод.

За результатами змагань, переможцем - “Зимовим Лицарем” - став студент групи ФІ-21 Сергій Лебедюк. Взяти участь у конкурсі хлопця вмовила його дівчина, тому саме їй і присвятив свою перемогу.

15.12.2005Наталія Морозюк



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2005p. 
На головну сторінку