Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №364 від 02.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Під прицілом

Полювання на “Шкоду”, “БМВ” та “Мерседес”

Працівники Державтоінспекції б’ють на сполох, адже останнім часом почастішали випадки викрадень транспортних засобів. Лише за останні два тижні у невідомому напрямку зникло чотири автомобілі.

26 вересня до чергового по управлінню ДАІ знову надійшла інформація про викрадення чергового автомобіля марки “Шкода Супер класік”, чорного кольору, 2006 року випуску. Власник автомобіля залишив його у дворі будинку на вулиці Соломії Крушельницької,77. Державний номерний знак зниклого авто - ВК14 69 АЕ.

До відома всіх жителів Рівного, марки автомобілів, які останнім часом користуються попитом у автовикрадачів, є “Мерседес”, “БМВ” та “Шкода”.

Якщо Ви знаєте місцезнаходження викрадених автівок або володієте інформацією, яка допоможе їх розшукати, працівники ДАІ просять звертатися до чергової частини УДАІ УМВС за телефонами: 63-58-21, 67-98-21 або 02.

Щоб зберегти свій транспортний засіб від викрадення, працівники Державтоінспекції Вам радять:

1. Навіть під час короткої зупинки не залишати ключ у замку запалювання, а автомобіль - з працюючим двигуном. Зачиняти всі двері та вікна, додатковий раз перевіряти їх.

2. Ніколи не залишати в автомобілі другий набір ключів, водійські документи, речі, які привертають увагу (портфелі, сумки, гаманці, мобільні телефони тощо).

3. Якщо залишаєте машину надовго, варто “проафішувати”, що ви вже вжили застережних заходів, що машина під захистом (встановіть замки на кермо, важіль перемикання швидкості, педалі).

4. В автомобілі, що залишається без нагляду тривалий період, можна зробити деякі, багатьом відомі маніпуляції, які ускладнюють, або не дають можливості запустити двигун: зняти акумуляторну батарею, розподільник або його бігунець, закрити пробкою глушник, спустошити паливний бак.

5. Не шкодувати грошей на сигналізацію й вмикати її навіть у тому випадку, коли залишаєте автомобіль на кілька хвилин.

6. Обов’язково застрахувати свій автомобіль.

02.10.2008Старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС Світлана МАРКО



Рівне-Ракурс №10 від 02.10.2008p. 
На головну сторінку