Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №364 від 02.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство

Чоловік вбив жінку через вінегрет

“Набрид вінегрет!” - така думка промайнула в голові 63-річного жителя села Бабин Гощанського району Олександра, коли його 59-річна дружина Ірина вкотре поставила на стіл тарілку з овочевим салатом. Жінка вже тиждень годувала чоловіка лише цією стравою. І врешті-решт йому увірвався терпець… Хоча хто б міг подумати, що відсутність кулінарного різномаїття підштовхне пенсіонера до криміналу?

Про сумні наслідки “вінегретної” історії чергову частину Гощанського РВ повідомила жителька Бабина Надія, яка мешкає неподалік подружжя. Жінка розповіла правоохоронцям, що у сусідському будинку вона знайшла труп господині.

- Як правило, на такий виклик виїжджає посилена слідчо-оперативна група з числа досвідчених працівників слідства, карного розшуку та дільничних інспекторів міліції, – розповідає начальник Гощанського РВ Віталій САФОНІК. - Коли правоохоронці приїхали на місце події, жінка й справді уже не подавала жодних ознак життя. При поверхневому огляді тіла було виявлено слід від удару в скроневу частину голови. Стало очевидно, що події, які трапилися з жінкою перед смертю, можуть мати кримінальний характер.

- Правоохоронці почали відпрацьовувати різні версії, - розповіла Марина НОНКА з ВЗГ УМВС. - Виявилося, що жінка нещодавно взяла кредит. Тож могли знайтися охочі на “банківські” гроші… До того ж, хата подружжя розташована неподалік від траси “Київ-Чоп”, тож у гості до пенсіонерів міг “завітати” випадковий гастролер… Однак у першу чергу підозра співробітників міліції впала на чоловіка потерпілої, якого на момент приїзду слідчо-оперативної групи у будинку не було. Опитавши сусідів та провівши ряд інших оперативно-розшукових заходів, співробітники міліції встановили місцезнаходження останнього. А невдовзі з’ясували й істину в справі.

За словами Віталія Сафоніка, напередодні, близько опівночі, після розпиття спиртного між подружжям виникла сварка, під час якої чоловік жбурнув тарілкою в дружину. Як зізнався правоохоронцям сам підозрюваний, його розлютило те, що дружина тиждень годувала його лише вінегретом. Тарілка влучила у скроневу частину голови. Згідно з висновком фахівців судово-медичної експертизи, смерть потерпілої настала внаслідок крововиливу. Але жінка померла не відразу. Незважаючи на те, що стікала кров’ю, Ірина лягла спати. Чоловік спав окремо. А вранці, коли прокинувся та побачив, що дружина не дихає, побіг до сусідки. Їй він сказав, що з дружиною щось негаразд, і та викликала правоохоронців.

02.10.2008



Рівне-Ракурс №10 від 02.10.2008p. 
На головну сторінку