Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №364 від 02.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Хочемо кращого життя

Нещодавно у Сарненському районі відбувся семінар-тренінг спільного Проекту європейського союзу та Програми розвитку ООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, участь у якому брали представники різних областей України. Основна мета проекту передбачає створення сприятливого середовища для сталого соціально-економічного розвитку на місцевому рівні шляхом сприяння самоорганізації громад, розроблення та впровадження невеликих за обсягом громадських ініціатив.

Початок роботи депутатів

26 вересня у залі засідань Володимирецької районної ради пройшла 21 сесія районної ради п’ятого скликання. Депутати розглянули питання про внесення змін до бюджету, відповідно до введення єдиної тарифної сітки.

Засідання Гощанської РДА

У Гощанській райдержадміністрації відбулося засідання колегії, під час якого обговорювалися питання стану реформування первинної медико-санітарної допомоги на засадах загальної практики сімейної медицини, боротьби з ВІЛ СНІДом, туберкульозом, стану медичного обслуговування населення району, ефективність використання та охорони земельних ресурсів району.

Фестиваль мистецтв

У Демидівському будинку культури відбувся районний етап фестивалю мистецтв України, який зібрав кращі аматорські колективи Демидівщини. Цей фестиваль об’єднав у собі свято пісні, танцю, поезії та гри на музичних інструментах.

Стипендії від Кучми

У Національному Університеті “Острозька академія” вручали іменні стипендії по шість тисяч гривень Всеукраїнського фонду “Україна” п’ятьом студентам за успіхи у навчанні та у громадській діяльності. Їх вручав голова фонду, екс-президент України Леонід Кучма.

Ордени “За заслуги”

У своєму Указі № 861/2008 від 26 вересня 2008 року Президент України Віктор Ющенко постановив нагородити орденом “За заслуги” III ступеня понад 20 мешканців Рівненщини. Вони отримали державні нагороди України за мужність і самопожертву, проявлені в роки Великої Вітчизняної війни у врятуванні осіб єврейської національності від фашистського геноциду та збереження пам’яті жертв Голокосту.

“Світоч-2008”

Нещодавно у селі Дермань Здолбунівського району відбулося традиційно-мистецьке свято “Дерманський світильник”. Основною подією свята стало оголошення лауреата обласної літературної премії імені Світочів-2008. Ним став член обласної організації НСПУ, проректор НаУ “Острозька академія” Петро Кралюк за книгу “Діоптра”.

02.10.2008Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 02.10.2008p. 
На головну сторінку