Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №365 від 10.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ДТП

ЇСмерть на дорозі

ЇСмерть на дорозі

4 жовтня близько 12 години на 403 ---км автодороги “Київ–Чоп” сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода.

мониторы lg

- 24-річний Андрій, житель Харкова, керуючи автомобілем “FORD FOCUS” рухався зі сторони Львова у напрямку Києва, - розповідає старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана МАРКО.

Окрім Андрія, у салоні легковика перебував 26-річний пасажир Володимир, житель Дніпропетровська. Молоді люди працювали у ТзОВ “Опогно Україна” та саме поверталися зі службового відрядження з-за кордону.

За попередніми даними, Андрій виїхав на смугу зустрічного руху на ділянці дороги з двостороннім рухом і зіткнувся з автомобілем “TOYOTA CAMRY”. Останньою керував 35-річний киянин Сергій, директор правління страхової компанії. Він разом зі своєю дружиною їхав у зустрічному напрямку.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди Андрій, водій автомобіля “FORD FOCUS” та його пасажир Володимир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди.

35-річний водій автомобіля “TOYOTA CAMRY” отримав забій та ссадини рук, грудної клітини, тазу та був госпіталізований у травматологічне відділення Дубенської ЦРЛ.

Менше пощастило його дружині. 28-річна Катерина, яка працює головним бухгалтером однієї зі страхових компаній, отримала ЗЧМТ, перелом основи черепа, множинні рани обличчя, закритий перелом плечової кістки, перелом лівого стегна та госпіталізована в реанімаційне відділення Дубенської ЦРЛ.

Наразі за даним фактом проводиться розслідування, яке й встановить причину цієї трагедії. Працівники Державтоінспекції у черговий раз звертаються з проханням до водіїв бути максимально обережними на дорозі, дотримуватися швидкісного режиму руху та враховувати свій стан здоров’я.

10.10.2008



Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2008p. 
На головну сторінку