Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №365 від 10.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Фестиваль в Острозі

Минулого тижня в Острозі проходив ярмарок-фестиваль етнічної культури “ГАЛАС - 2008”. Причиною проведення став процес відмирання патріотизму у молоді. Фестиваль показав, наскільки мальовничою є саме українська культура, музика, традиції, якою багатою є українська душа. “ГАЛАС” – це популяризація українського мистецтва та культури, унікальних традицій, збереження і формування національної свідомості.

Здоров’я матері й дитини

Нещодавно у Володимирецькому районі з візитом перебувала директор проекту “Здоров’я матері та дитини” USAID Елен Лефебр Шале. Метою став моніторинг роботи районного пологового відділення щодо роботи з персоналом, пацієнтами, рівня оснащеності обладнанням. За результатами візиту надано рекомендації для покращання роботи акушерської служби в районі.

Успішна кар’єра

На базі Бугринського агротехнічного ліцею у Гощанському районі відбувся інформаційний семінар “Успішна професійна кар’єра – упевненість у майбутньому” для учнів ліцею та старшокласників Іллінської і Посягівської загальноосвітніх шкіл. Фахівці обласного та Гощанського центрів зайнятості презентували новітні технології служби зайнятості, провели семінари та тестування школярів на професійну спрямованість.

Відкриття дитячих садочків

У селі Стовпець Дубенського району, у рамках виконання програми відродження дошкільних закладів у селах району, відбулося відкриття реконструйованого приміщення дитячого садка на 24 місця.

Бережіть електроенергію

Починаючи з сьомого жовтня у Рівненській області проводитиметься Національний тиждень енергозбереження. Головним завданням цього заходу стала популяризація та пропаганда енергозбереження, концентрація уваги місцевих органів влади, ділових кіл і громадян на проблемі ощадливого використання паливно-енергетичних ресурсів.

Проїзд дорожчає

На засіданні виконавчого комітету міста Кузнецовська постало питання щодо погодження тарифів на перевезення пасажирів у міських маршрутках. Розглянувши матеріали, подані перевізниками щодо погодження цін на перевезення, відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Кузнецовської міської ради погодив тарифи на перевезення пасажирів у міському транспорті.

Проект економного тепла

Представники ремонтно-механізованого заводу “Білогір’я” звернулися з пропозицією до Корецької райдержадміністрації щодо встановлення блочних міні-котелень з метою теплозабезпечення об’єктів соціальної сфери Кореччини. Запровадження даного проекту дає можливість заощадити значну частину бюджетних коштів, адже підприємство встановлюватиме устаткування для теплопостачання за власний рахунок.

10.10.2008Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2008p. 
На головну сторінку