Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №366 від 16.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Наші за кордоном

Золоту медаль у ваговій категорії до 52 кг виборола вихованка Рівненської районної дитячо-юнацької спортивної школи “Колос” Тетяна Чмир.

У Ташкенті на чемпіонаті світу із самбо серед юніорів та молоді, в якому взяли участь понад 700 спортсменів із сорока шести держав світу, квасилівчанка не мала рівних.

Підтримав почин землячки і юний Артем Доценко.

Вихованець тренера Руслана Глеги став чемпіоном відкритого чемпіонату Німеччини всеєвропейського турніру класу “А” з джиу-джитсу у категорії до 55 кг (вік до 18 років).

Дорогу перейшли “Дикі кішки”

Третє місце посіла команда Рівненського інституту права (тренери Ігор Родзяк та Юрій Ковалюк) на першому чемпіонаті України з регбі-7 серед жінок, який 10-12 жовтня проходив у столиці.

Першими ж чемпіонками України з регбі-7 стала команда “Дикі кішки” (Кривий Ріг).

“Вепри” перемогли, а Червінскі потрапив у лікарню

“Гарячим” видався спідвейний уїк-енд. Рівненські шанувальники мотоспорту могли на власні очі побачити одразу дві захоплюючі гонки.

“Спідвей-Р” у заключній зустрічі сезону зумів перемогти “Орел” з Лодзя – 52:38.

Гонка була рівною і лише три останніх заїзди наша команда впевнено виграла з рахунком – 5:1. Вирішальну роль у здобутті позитивного результату відіграли саме лідери клубу – тріо Франкув, Кус, Червінскі.

Рівненський клуб того дня перемагав у такому складі: Франкув (14 пунктів), Омелян (0), Філінов (9), Червінскі (14), Цуканов (0), Кус (14), Колодій (1).

Дві доби потому Червінскі знову вийшов на трек, аби поборотися за перемогу у традиційному Меморіалі пам’яті Ігоря Марка. Проте самотужки покинути чашу стадіону Збігнєв вже не зумів.

Вже в першому заїзді Роман Іванов та Збігнєв Червінскі, зчепившись мотоциклами на величезній швидкості, влетіли у борт. Якщо росіянин відбувся зламаною рукою, то поляка у непритомному стані забрала карета швидкої допомоги.

У фінал змагань пробилися Матей Кус, Ілля Бондаренко, Яцек Ремпала та Павел Месьонц.

Переможцем Другого меморіалу пам’яті Ігора Марка став саме останній.

Одноосібні лідери

Максимум можливих очок у двох турах чемпіонату України з гандболу серед команд вищої ліги набрав ГК "Рівне".

Цього разу рівнянки на власному майданчику двічі обіграли "Хмельничанку" - 37:23 і 28:21.

Матчі наступного туру ГК “Рівне” проведе також на своєму майданчику проти клубу “Мотор-2” (Запоріжжя).

16.10.2008



Рівне-Ракурс №10 від 16.10.2008p. 
На головну сторінку