Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №366 від 16.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Земельний аукціон

Днями у залі засідання Демидівської райдержадміністрації відбувся земельний аукціон з передачі права оренди земельних ділянок, які розташовані на березі Хрінницького водосховища за межами населених пунктів, для будівництва баз відпочинку. За результатами торгів три земельні ділянки передано в оренду за 6200 гривень, ще три ділянки передали відповідно за 5246, 6667 та 5723 гривень.

У Костополі “стоятиме” Степан Бандера

Нещодавно у залі засідання Костопільської міської ради відбулися збори, присвячені вибору місця встановлення пам’ятного знаку Степану Бандері. Участь у зборах взяли представники “УНП”, “Нашої України”, ВО “Свобода”. Згідно з рішенням присутніх, пам’ятник лідерові ОУН-УПА встановлять у центрі Костополя.

Навчання на “Рівне-Атом 2008”

Нещодавно на ВП “Рівненська АЕС” відбувся другий етап планових тактико-спеціальних навчань “РІВНЕ-АТОМ 2008”.

Основними завданнями при проведенні навчань стало припинення протиправних дій внутрішніх порушників в умовах загрози вчинення акту ядерного тероризму, звільнення заручників, забезпечення безпеки осіб, які знаходились на місці події, попередження тяжких небезпечних наслідків для персоналу РАЕС, мешканців міста та довкілля.

Ювілей Млинова

14 жовтня Млинів святкував свій 500-річний ювілей. Наступні дні масових гулянь відбудуться 17-19 жовтня. Програмою святкування передбачено близько 30 різнопланових заходів, серед яких - науково-практична конференція “Млинів: історико-краєзнавчі дослідження”, урочиста святкова хода вулицями Млинова, обласний фестиваль “Пісні рідного краю”, конкурсно-розважальна програма “У Млинові на ярмарку”, гра команд КВН “Кубок мера”, а також різноманітні молодіжно-розважальні заходи.

Акція “Першокласник”

Працівники Здолбунівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нещодавно організували акцію “Першокласник”. Участь у ній взяли школярі із сіл: Здовбиця, Миротин, П’ятигори та зі Здолбунова. Під час програми дітей ознайомили з правилами етикету, продовженням стала рухлива розминка та прослуховування казок. На завершення кожний учасник акції отримав символічну медаль першокласника, а також подарунки від центру.

Відновлення видобутку граніту

У Сарненському районі німецька фірма-інвестор “BASALT AG” відновила лінію з видобутку граніту та встановила сучасну виробничу лінію вартістю 20 мільйонів євро та потужністю два мільйони тонн продукції на рік. Введення в дію нового заводу дасть можливість збільшити обсяги виробництва щебеневої продукції у сім разів, забезпечить високу якість та асортимент продукції, що відповідатиме європейським стандартам.

16.10.2008Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 16.10.2008p. 
На головну сторінку