Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №218 від 15.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Експерименти продовжуються

Борисенко змайстрував хлібничку-піраміду,

Борисенко змайстрував хлібничку-піраміду,

і тепер хліб у нього не псується

Про експерименти з пірамідальними спорудами рівненського дослідника Олексія Борисенка наше видання писало не раз. Торік чоловік сконструював теплицю у формі піраміди, з допомогою якої виростив на шістнадцятьох квадратних метрах тонни помідорів та огірків. А оскільки тепер на вулиці зима, рівнянин переключився на створення пірамідальних конструкцій іншого призначення. Нещодавно він створив хлібницю Хеопса, в якій хліб не псується тижнями.

- Він енергетично заряджений, - говорить пан Борисенко, - простягаючи шматок хліба з піраміди, - спробуй.

Смак не здивував, але вразило те, що хліб лежить у диво-хлібниці вже два тижні і не черствіє. Посудина зроблена із зеленого пластику, має пропорції єгипетської піраміди Хеопса і стоїть на кухонному столі гранню на північ (див.фото).

- А ще кладу в піраміду тупе лезо - за ніч воно стає гостре. Вже рік бриюся одним і тим же лезом, - розповідає чоловік, дістаючи із шухляди макет креслення.

- Зараз працюю над схемою піраміди для накриття Чорнобильського саркофагу, захисний шар якого помалу починає руйнуватися. Відомо, що під час аварії на ЧАЕС його накрили на швидку руку. І тепер він потребує більш якісного накриття. Архітектори вже розробили його схему - захисну кришку у вигляді шлакобетонної арки. До речі, з початку 2006 року планується її будівництво. А я стверджую, що накриття для саркофагу у вигляді пірамідальної споруди (а не арки!) буде економніше для державного бюджету, до того ж, сама її форма буде сприяти нейтралізації радіації!

Нещодавно з цією ідеєю Олексій Борисенко звертався до рівненського депутата Павла Сулковського, щоб той посприяв втіленню його проекту в життя, але результату поки що немає. Дослідника-аматора ігнорують. Хоча депутат приходив до Олексія Борисенка в гості і був доволі вражений феноменом пірамідальних споруд, однак... пройшов час, і все забулося!

Тим часом, експерименти з пірамідальними спорудами продовжуються на світовому рівні. Російський вчений Олександр Голод побудував на півночі Росії, поблизу озера Селігер, 22-метрову піраміду, яка здатна «латати» озонові дірки завдяки сильній концентрації космічної енергії. Та навіщо далеко їхати? У Дубно, неподалік лікувального закладу лікаря Миколи Дикуна, стоїть чотириметрова піраміда, в яку людина може ввійти всередину. Нещодавно випав сніг, а навколо піраміди він чомусь відразу розтанув…

- Пояснення просте - пірамідальна форма акумулює в собі енергію, яка заломлюється і концентрується всередині піраміди, - ще раз наголосив Борисенко. - Заряд енергетики настільки сильний, що здатний впливати на навколишнє середовище.

- Зробивши вдома невеличку піраміду, матимете незамінного домашнього помічника, - говорить рівненський дослідник. - Але важливо, щоб вона мала правильні пропорції і була вірно розміщена щодо полярної зірки.

- Переконався на власних дослідах, - продовжує рівнянин. - За кілька днів тупі ножиці, які полежали в піраміді, ставали гострими, розчинна кава набирала смаку натуральної. Словом, речі під впливом енергії піраміди здатні змінювати свою структуру на краще. Я от, наприклад, кладу на ніч у пірамідальну споруду пачку цигарок «Прима», а на ранок закурюю, і мені здається, що я палю дорогу цигарку з найякіснішого тютюну, - посміхається Борисенко. - Чому люди не вірять в силу тих фактів, яких фізичним зором не дано бачити?.. - дивується чоловік.

15.12.2005Ольга ДОЛЯ

P.S. Про те, як виготовити пірамідальну споруду, читайте в наступному номері газети.



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2005p. 
На головну сторінку