Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №367 від 23.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Відкриття заводу

У Корецькому районі відбулося відкриття асфальтного заводу турецької фірми “Онур”. Завод розташований на території Жадківської сільської ради. Потужність введеного в експлуатацію асфальтного заводу становитиме 700 тис. тонн асфальтно-бетонної суміші в рік. Загальна сума проекту становить 35,2 мільйона євро. Основне виробництво складається із вузла механічної суміші та бетонного й асфальтного вузлів.

Нове пологове відділення

Відбулося відкриття реконструйованого пологового відділення Млинівської центральної районної лікарні. Роботи з реконструкції приміщення пологового відділення розпочалися у 2007 році. За цей період із районного бюджету виділено 175 тисяч гривень. Допомогу надавали Рівненська обласна адміністрація, управління охорони здоров’я ОДА та приватні підприємці району.

Зерна удвічі більше

Цього року в Радивилівському районі намолочено майже вдвічі більше зерна, ніж торік. Намолот склав 48,1 тис. тонн, урожайність зернових становить 28,8 центнера з гектара. Ще кращих виробничих показників досягли землероби ТзОВ “Трипілля”, “Агролан-Крупець”, та ПСП “Башарівське”.

Аукціон у Володимирці

На земельних аукціонах у Володимирецькому районі продано дві земельні ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею 0,14 гектара на суму 105470 гривень, а саме: земельну ділянку площею 0,07 га для будівництва та обслуговування об’єкту комерційного використання, яка розташована у селищі Рафалівка на суму 58670 гривень та земельну ділянку площею 0,07 га для комерційного використання, яка розташована у селі Зелене Красносільської сільської ради на суму 46800 гривень.

Молодіжний форум

У рамках Всеукраїнської акції “Живи і працюй в Україні”, з метою мотивації учнівської та безробітної молоді до свідомого вибору професії, у місті Кузнецовськ у Палаці культури імені Лесі Українки РАЕС проведено молодіжний Форум, який проходив під гаслом “Свідомо обери свій фах”. Інформаційно-просвітницький захід - молодіжний Форум проведено з ініціативи Кузнецовського міського центру зайнятості спільно з відділом у справах сім’ї та молоді міськвиконкому.

Робота молоді

В Острозі відбулася звітно-виборча конференція Острозької районної організації Молодіжного Націоналістичного Конгресу, на якій були присутні члени організації з Острога та Рівного. Головним питанням конференції стало обрання нового керівництва, оскільки попередній голова ОРО МНК Тарас Давидюк переїхав до Рівного та очолив обласну організацію МНК. Новим головою обрано Артура Шмигельського, члена обласного Проводу. Після обрання керівництва обговорено перспективи діяльності організації, нові методики роботи в молодіжному середовищі.

23.10.2008Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 23.10.2008p. 
На головну сторінку