Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №367 від 23.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

За одну добу згоріло двоє людей

За одну добу згоріло двоє людей

16-го жовтня до чергового диспетчера Зарічненського райвідділу ГУ МНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що розташований за 3 кілометри від пожежної частини. За лічені хвилини вогнеборці прибули на місце виклику. Проте, на жаль, про займання повідомили надто пізно: з вікон цегляного житлового будинку виривалися язики полум’я.

- За інформацією місцевих мешканців, в охопленій вогнем будівлі могли бути люди, - розповідає інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Микола ПРОКОПЧУК. - Хоча ймовірність того, що хтось може вижити в такій пожежі, була мізерна, рятувальники вирушили в палаючу будівлю на пошуки людей. Збиваючи полум’я за допомогою водяних стволів, в одній із кімнат на залишках дивану бійці МНС знайшли обгоріле тіло чоловіка. Другу жертву вогняного полону знайшли в сусідній кімнаті.

Після цього вогнеборці зупинили поширення вогню, а згодом і остаточно ліквідували пожежу. Вогонь пошкодив перекриття будинку, речі домашнього вжитку та закоптив стіни. На столі в одній із кімнат вогнеборці знайшли кілька порожніх пляшок від спиртного та розкидані недопалки цигарок.

У ході розслідування працівники МНС встановили, що на пожежі загинули господар помешкання, 30-річний Василь, та його товариш. Горе-друзі, не маючи власних сімей, тривалий час проживали разом у будинку та частенько зловживали спиртними напоями. Останнім часом постійного заробітку не мали. І напередодні трагедії люди бачили чоловіків у вельми “радісному” стані.

За версією слідства, десь під ранок хлопці, зморені алкоголем, позасинали у ліжку із запаленими цигарками. Часу, коли сусіди побачили пожежу, виявилося достатньо, щоб сталося непоправне лихо. Алкоголь у поєднанні з цигаркою і став причиною загибелі чоловіків.

23.10.2008



Рівне-Ракурс №10 від 23.10.2008p. 
На головну сторінку