Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №368 від 30.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Фестиваль народної творчості

Минулого тижня у селі Красносілля Гощанського району на території відреставрованого вітряка відбувся перший обласний фестиваль народної творчості, історії та побуту “Красносільські вітряки”, в якому взяли участь народні умільці та аматорські колективи Рівненської області.

У ході фестивалю відділ культури та туризму райдержадміністрації організовував конкурси: “Краща старовинна страва”, “Краще представлення сільської громади”, на переможців яких чекала винагорода.

У Дубні буде знак

24 жовтня відбулася чергова сесія Дубенської районної ради. Депутати виділили субвенцію у розмірі 15 тисяч гривень бюджету міста Дубно на встановлення пам’ятного знаку жертвам Голодомору в Україні 1932-1933 років.

Допомога інвалідам

Для підвищення якості соціальних послуг ветеранам війни, людям з обмеженими фізичними можливостями та підвищення ефективності інтеграції людей похилого віку, територіальний центр з обслуговування одиноких непрацездатних громадян та інвалідів Рівненського району придбав автомобіль ГАЗ. Автівка облаштована підйомним механізмом для перевезення людей на візках, що дозволяє доставляти ветеранів війни в обласний госпіталь для інвалідів Великої Вітчизняної війни, а по закінченню курсу лікування - до місця постійного проживання.

Конференція у Млинові

Нещодавно у Млинівському державному технікумі ветеринарної медицини відбулася науково-теоретична конференція “Млинів: історико-краєзнавчі дослідження”. Участь у роботі конференції взяли історики та краєзнавці з Рівного, Луцька, Львова, Дубна та Млинова.

Встановлюємо рекорди

Під час святкування 432-річчя з дня заснування Острозької академії в університеті будуть встановлювати рекорд України.

Вперше в Україні на долонях студентів напишуть найдовший текст, присвячений постаті князя Василя-Костянтина Острозького, засновника університету, видатного діяча та мецената українського духовного відродження XVI століття. Текст нараховуватиме 400 знаків.

Ліквідація пошкоджень

Минулого тижня у селищі Мізоч Здолбунівського району, під час проведення земляних робіт, ковш екскаватора пошкодив комунальний газопровід середнього тиску. Внаслідок цього тимчасово без газопостачання залишилося близько 900 приватних житлових будинків. Згодом аварійно-ремонтна бригада ВАТ “Рівнегаз” ліквідувала прорив і провела подворові обходи для підключення абонентів. На місці працювала оперативна група Головного обласного управління МНС.

30.10.2008Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 30.10.2008p. 
На головну сторінку