Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №368 від 30.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Депутатське звернення

Прокурору Рівненської області Анатолію Пришку

Шановний Анатолію Григоровичу! 15 жовтня згідно з чинним законодавством в місті Рівне повинен був розпочатися опалювальний сезон. Однак, станом на 28 жовтня 2008 року, у місті відсутнє теплопостачання. До осель рівнян, у дитячі садочки, школи, лікарняні заклади не подаються ні тепло, ні гаряча вода.

Посадові особи Рівненської міської ради, міськвиконкому та комунальних теплопостачальних підприємств заявляють про відсутність коштів та необхідність погасити борги за спожитий газ комунальними підприємствами “Теплотранссервіс” і “Комуненергія”, але не чинять необхідних дій для вирішення цього питання, чим проявляють злочинну бездіяльність.

Водночас, внаслідок перевиконання бюджету міста Рівне міськвиконкомом акумульовано на депозиті 20 мільйонів гривень під 14-15 відсотків річних. Незважаючи на наявність бюджетних коштів, керівництвом Рівненської міської ради та міськвиконкому проведено рішення міської ради, згідно з яким надається дозвіл теплопостачальному підприємству “Теплотранссервіс” на отримання кредиту до 20 мільйонів гривень під заставу комунального майна під 18-19 відсотків річних. Але питання теплопостачання так і не вирішено.

Прошу вжити заходів прокурорського реагування щодо злочинної бездіяльності посадових осіб Рівненської міської ради, міськвиконкому та теплопостачальних підприємств “Теплотранссервіс” і “Комуненергія” та, як наслідок, заподіяння шкоди здоров’ю мешканцям міста Рівне шляхом незабезпечення теплом осель рівнян, дитсадків, шкіл і медичних установ та щодо можливих зловживань при використанні коштів міського бюджету і спроб незаконного відчуження комунальної власності.

Про результати розгляду депутатського звернення прошу повідомити мене за адресою: м. Рівне, вул. Симона Петлюри,1.

30.10.2008З повагою, голова фракції Української Народної Партії в Рівненській обласній раді Василь ЧЕРВОНІЙ



Рівне-Ракурс №10 від 30.10.2008p. 
На головну сторінку