Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №219 від 22.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Водії, будьте пильні!

На озброєнні у даішників тепер є «беркут»

На озброєнні у даішників тепер є «беркут»

З моменту винаходу автомобіля швидкість стала однією з причин загибелі людей на автодорогах. Проходив час, змінювалися як автомобілі, так і засоби контролю за швидкісним режимом транспорту. На зміну старим засобам приходять сучасні, багатофункціональні.

Наразі в Рівненській області на озброєнні у «даішників» є сучасні прилади - принципово нові, універсальні вимірювачі швидкості «беркут». Вони забезпечують контроль вимірювання швидкості руху як поодиноких автомобілів, так і таких, що рухаються в щільному потоці транспортних засобів. У приладі використана технологія «стелс» - невидимий для радардетекторів. Крім того, новий прилад дає змогу слідкувати за роботою самого інспектора дорожньо-патрульної служби. Кількість перевищень зберігається в пам’яті приладу і повинна відповідати кількості складених протоколів. Адже після чергування вся інформація переноситься на комп’ютер, і командир підрозділу перевіряє відповідність порушень до складених адмінматеріалів.

Незважаючи на постійні застереження з боку працівників Державтоінспекції, громадяни нехтують власною долею і грубо порушують Правила дорожнього руху, чим наражають на небезпеку як себе, так і навколишніх.

Шановні краяни, не будьте легковажними до свого життя і здоров’я, суворо дотримуйтеся Правил дорожнього руху!

22.12.2005Прес-служба ВДАІ УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2005p. 
На головну сторінку