Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №369 від 06.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

Василь ЧЕРВОНІЙ: КРЕДИТ ПІД ЗАСТАВУ КОТЕЛЕНЬ. А ЧОМУ НЕ ДЕПОЗИТУ?

- Проблема опалювального сезону в м.Рівне могла бути розв’язана ще до Покрови, - стверджує Василь ЧЕРВОНІЙ.

Для цього владі потрібно було зняти з депозиту одного з комерційних банків 20 мільйонів гривень, які там зберігаються під 15 відсотків після перевиконання бюджету міста Рівне і позичити ці кошти теплопостачальним підприємствам для проплати за природній газ, а не брати 20-мільйонний кредит під 19 відсотків у тому ж самому банку. Дивно, що злочинною бездіяльністю керівників Рівненської міської ради і виконкому досі не цікавляться працівники прокуратури. Адже через такі дії команди так званих “господарників” рівняни мерзнуть і хворіють, а стіни їхніх помешкань вкриваються грибком.

У цій ситуації Українська Народна Партія змушена була закликати рівнян пікетувати виконком Рівненської міської ради з вимогою негайно дати тепло і гарячу воду в помешкання рівнян, в освітянські та медичні установи міста.

Єдиний прийнятний спосіб для цього - зняти міські кошти з депозитного рахунку для погашення боргу перед НАК “Нафтогазом України” за газ.

За словами кандидата на посаду міського голови Рівного, представника Української Народної Партії Василя Червонія, який взяв участь у пікетуванні, в сусідньому Луцьку тепло є вже давно, у нас же, наголосив пан Червоній, так звані “господарники”, які знаходяться при владі, до цього часу думали лише про майбутні вибори та власні інтереси, схаменувшись лише тоді, коли з початку опалювального сезону пройшло два тижні.

Учасники пікетування одноголосно підтримали рішення доручити депутатам від УНП звернутися до обласної прокуратури зі скаргою на бездіяльність керівників міста.

06.11.2008Прес-служба РОО УНП



Рівне-Ракурс №10 від 06.11.2008p. 
На головну сторінку