Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №370 від 13.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

“Буковину” переміг Морозенко

Півзахисник “Вереса”, забивши два голи у ворота команди з Чернівців, став героєм матчу і приніс у скарбничку клубу такі жадані три очки.

монитор philips

“Верес” (Рівне) -“Буковина” (Чернівці) - 2:0 (0:0).

Рівне: Козіброда - Ткачук (Хлібович, 90), Козлюк (Майдан, 61), Тивончук (Сергійчук, 54), Морозенко, Українець (Климишин, 86), Мельничук, Ковальчук, Дмитрук, Гергелюк, Воротеляк.

Голи: Морозенко (73, 82).

Першу половину гри обидві команди провели здебільшого у розвідці. Лише наприкінці тайму Юрій Максименко впав у боротьбі у карній зоні “Вереса” після небезпечної передачі з флангу, проте арбітр пенальті справедливо не призначив.

На другий тайм рівняни вийшли з єдиною метою - перемогти. Вже за хвилину після перерви Артем Українець був зобов’язаний відкривати рахунок. Після чудового пасу Ткачука і удару Артема м’яч влучив у перекладину воріт Бахтіярова.

Хвилин за десять “Буковина” спромоглася відповісти власним небезпечним моментом. Кращий наразі бомбардир ліги, Максим Ілюк, ударом з близької дистанції перевірив реакцію Козіброди. А ще за кілька хвилин рахунок у матчі таки було відкрито.

Тарас Мельничук виконав штрафний удар від правої бокової лінії поля, а Максим Морозенко на дальній штанзі вистрибнув найвище і переправив снаряд у сітку - 1:0.

Згодом Сергійчук та Майдан після швидкої контратаки господарів опинилися вдвох проти одного оборонця і воротаря гостей. Саме останній у підсумку опинився тет-а-тет із Бахтіяровим, обіграв його, але не влучив у порожні вже ворота “Буковини”.

За вісім хвилин до завершення гри знову забив Морозенко. Максим чітко виконав штрафний удар з правого кута карної зони чер--нівчан. М’яч влетів точно у дальній верхній кут воріт Бахтіярова - 2:0!

Наступну гру “Верес” проведе тринадцятого листопада у Києві проти “Оболоні-2”.

13.11.2008



Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2008p. 
На головну сторінку