Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №370 від 13.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Юні таланти

Наші – найкращі!

Наші – найкращі!

Нещодавно у Рівненському МПК “Текстильник” відбувся Всеукраїнський телеконкурс молодих естрадних виконавців “Прем’єр-ліга”, який започаткувало подружжя Супонькіних. Це яскраве, незабутнє дійство транслюватиметься на 114 (!) телевізійних каналах, включаючи національні та місцеві.

У конкурсі були представлені колективи зі Львова, Луцька, Кривого Рогу, Дрогобича, Самбіру, Ніжина та інших міст України, загалом – близько 400 учасників.

Гран-прі конкурсу отримала вокалістка Мирослава ТОЛОЧИК з м.Костопіль. Рівне ж представляли вихованці МПК “Текстильник”, які, продемонструвавши майстерність та високій рівень виконання, здобули перші місця.

Переможницею з вокалу стала стипендіат міського голови 2008 року, 10-річна Надійка ПРИХОДЬКО. Талановита дівчина часто є ведучою різноманітних міських заходів та свят, до того ж вона солістка зразкового ансамблю сучасного танцю “Едельвейс”. Виконання нею пісень “Рідна хата” та “Весняний ранок” не залишило байдужим нікого у залі. До речі, автором музики однієї з пісень є мама Надійки, Світлана Приходько, яка зуміла передати дитині свою любов до пісні, а ще вона власноруч виготовляє сценічні костюми доньки та всіляко сприяє її подальшому розвитку.

Перше місце серед хореографічних колективів виборов зразковий хореографічний ансамбль “Кралечка” (на фото) Рівненського МПК “Текстильник” (керівник - Ірина ВАСИЛЕНКО). Глядачі були у захваті від яскравих сюжетних постановок колективу, а журі відзначило творче зростання “Кралечки”. Так тримати!

13.11.2008Наталя ПАШИНСЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2008p. 
На головну сторінку