Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №370 від 13.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ситуація

Президент “видав бажане за дійсне” та дуже здивував пів-НУНСу

У блоці довіряють Тимошенко і не бачать їй альтернатив

Представники ряду політичних сил, що входять до складу блоку “Наша Україна - Народна Самооборона”, спростовують заяву Президента Віктора Ющенка, ніби депутати від фракції НУ-НС не хочуть відновлення демократичної коаліції. Про це йдеться в заяві представників 6 з 9 політичних сил, що входять до складу блоку НУ-НС, текст якої переданий УНІАН.

“Ми, лідери більшості політичних сил, на базі яких створено блок та фракцію “Наша Україна - Народна Самооборона”, вкрай здивовані твердженнями Президента про “відсутність довіри до Юлії Тимошенко в парламенті” та про небажання фракції НУ-НС повертатися до складу демократичної коаліції”, - наголошується в заяві. ЇЇ автори стверджують, що в цьому випадку Президент “видає бажане за дійсне”. “Можливо, він справді мріє про те, щоб Прем’єр-міністр України не мала підтримки в парламенті і саме на це сьогодні спрямовані всі зусилля його Секретаріату”, - наголошується в заяві.

При цьому підписанти стверджують, що на сьогодні для більшості суб’єктів “Нашої України - Народної Самооборони” Блок Юлії Тимошенко є єдиним стратегічним партнером, коаліційний уряд користується довірою, а демократичній коаліції не існує гідних альтернатив. “Ще раз з усією відповідальністю заявляємо, що коаліцію демократичних сил у Верховній Раді можна і треба відновити впродовж кількох годин. Для цього потрібно лише одне - бажання та політична воля Президента”, - підкреслюють підписанти, закликаючи Президента відмовитися від невмотивованих випадів проти уряду, Прем’єр-міністра та коаліції демократичних сил, особливо сьогодні - коли нації та державі потрібна згуртованість перед викликами, які кинуті Україні світовою фінансовою кризою. Свої підписи під заявою поставили: лідер Народного Руху України Борис Тарасюк, “Народної Самооборони” - Юрій Луценко, “Вперед, Україно!” - Олег Новіков, Християнсько-демократичного союзу - Володимир Стретович, Партії захисників Вітчизни - Юрій Кармазін, Європейської партії України - Микола Катеринчук.

13.11.2008“Сільські вісті”



Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2008p. 
На головну сторінку