Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №371 від 20.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Продавали хрестики і крали гроші?

Дід Володимир ніколи не пускав до хати чужинців, оскільки погано бачив. Та 12 листопада інстинкт самозахисту явно підвів старенького. Коли він хазяйнував на подвір’ї, поряд з’явилися дві постаті, які називалися “батюшками”.

Саме після візиту “продавців-батюшок” Володимир виявив зникнення грошей. І тут спрацювала громадська свідомість жителів Мартинівки Дубенського району та оперативність дільничного інспектора міліції. По-перше, односелець Данило Бай виявився пильнішим від інших. Він не лише запам’ятав, що гості приїхали червоною “ВАЗівкою”, а й нашкрябав палицею на піску її номер.

- Мені по телефону надійшла інформація про те, що в селі Мартинівка Дубенського району п’ятеро невідомих осіб циганської національності зайшли до дідуся в будинок та викрали гроші, - розповідає інспектор Дубенського МВ УМВС, який обслуговує Шепетинську та Берегівську сільські ради району Роман СТРИЖАК. - На даний час точна сума невідома, адже потерпілий - людина похилого віку. На під’їзді до села побачив автомобіль марки “ВАЗ”, в якому перебували п’ятеро чоловіків циганської національності. Взяв у них паспорти та поїхав до Шепетинської сільської ради, звідки викликав слідчо-оперативну групу… Згідно з пред’явленими документами, усі чоловіки - мешканці Чернівецької області. У Дубенському районі вони продавали хрестики та інше церковне начиння, ходили по хатах.

Тим часом затримані стверджують, що ніяких грошей у дідуся не відбирали. Мовляв, купували у Чернівцях на базарі церковний крам і їздили по всій Україні, шукаючи покупців. А те, що представилися напівсліпому пенсіонеру святими отцями - заперечують.

Наразі співробітники Дубенського міськвідділу міліції з’ясовують усі обставини події. Звісна річ, затримані за підозрою у скоєнні крадіжки все заперечують…

20.11.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 20.11.2008p. 
На головну сторінку