Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №372 від 27.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Дитина впала зі сходів

Однорічний малюк впав зі сходів другого поверху житлового будинку. Наразі Владислав перебуває в Здолбунівській ЦРЛ, з діагнозом: ЗЧМТ, забій головного мозку, забій та струс внутрішніх органів. Стан хлопчика важкий.

Скажена лисиця покусала собак

На території кількох приватних господарств с.Привітівка Зарічненського району лисиця напала на домашню птицю та покусалася з кількома собаками. Тварину вбили після того, як вона напала на місцеву жительку. Експертиза показала захворювання лисиці на сказ.

Напилися в сусіда

У приймальне відділення Березнівської ЦРЛ з діагнозом “алкогольне отруєння” поступили неповнолітні. Напередодні 12-річна Ольга та 10-річна Олена випивали вдома у 47-річного сусіда, жителя с.Городище Березнівського району. Після надання медичної допомоги Олену відпустили додому, а Ольгу помістили в реанімаційне відділення з діагнозом “сильне алкогольне отруєння”. Стан середньої важкості.

Власниця будинку згоріла?

24 листопада у с.Катеринівка Сарненського району в господарстві пані Уляни вогонь знищив житловий будинок. Причина: порушення правил безпеки при експлуатації пічного опалення. Ймовірна загибель господарки будинку.

З мосту – під потяг

Днями покінчила життя самогубством жителька с.Здовбиця Здолбунівського району. 47-річна Тетяна стрибнула з моста на залізничне полотно перегону “Озеряни - Здолбунів” під вантажний потяг.

Травма на виробництві

23 листопада в приймальне відділення Здолбунівської ЦРЛ з виробничою травмою поступив житель м.Здолбунів пан Володимир. 51-річний працівник ВАТ “Волиньцемент” втратив ліву гомілку під час перегону вагонів на станції. Стан потерпілого важкий.

27.11.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 27.11.2008p. 
На головну сторінку