Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №373 від 04.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Хто заміновує Дубенщину?

Першого грудня в селі Верба Дубенського району на території приватного господарства під час проведення земельних робіт знайшли протипіхотну осколкову міну (ОЗМ-78) сучасного (!) виробництва. Місце знаходження боєприпасу взято під охорону працівниками Дубенського МРВ УМВС. Знешкодження проводить піротехнічна група ГУ МНС України в області.

Отруїлися діти

У Рівному двоє дітей отруїлися чадним газом і потрапили в реанімаційне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Потерпілі - 2007 року народження. Обставини отруєння з’ясовуються.

Мешканці Корця збували фальшивки

У Березнівському районі міліція затримала чотирьох жителів Корецького району, серед яких - два брати та батько з сином, які в приміщенні приватного кафе намагалися збути шість фальшивих купюр номіналом 50 гривень. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.199 КК України.

Вагітна жінка постраждала в аварії

У Рівному на перехресті вулиць Степана Бандери - Дворецька зіткнулися автомобілі “Мерседес” та ЗАЗ. Водій “Мерседеса” їхав зі сторони вулиці Чорновола в напрямку вулиці Чернишова. Проїжджаючи регульоване перехрестя на червоне світло, чоловік зіткнувся з ЗАЗом. Внаслідок аварії вагітну пасажирку ЗАЗу, 27-річну рівнянку Олену, із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм правої гомілки, струсом головного мозку, загрозою передчасних пологів госпіталізували в гінекологічне відділення ЦМЛ м.Рівне.

04.12.2008За матеріалами прес-служби Управління з питань НС та ЦЗН Рівненської ОДА, Департаменту зв’язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України, прес-групи УДАІ УМВС України в Рівненській області.



Рівне-Ракурс №10 від 04.12.2008p. 
На головну сторінку