Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №374 від 11.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Жертвам голокосту...

Минулого тижня у селищі Гоща відбулося урочисте відкриття пам’ятного знака жертвам голодомору та політичних репресій в Україні.

Священнослужителями УПЦ КП району на чолі з благочинним отцем Анатолієм відправлено панахиду за жертвами голодоморів та політичних репресій в Україні. Під час богослужіння та освячення пам’ятного знака миряни запалили поминальні свічки. До підніжжя освяченого пам’ятника керівники району поклали вінок із колосків жита, пшениці та калини.

Допомога сиротам

Днями у Радивилівському районі відбувся виїзний День голови райдержадміністрації за участю голови облдержадміністрації Віктора Матчука. Основною програмою візиту стало ознайомлення з роботою Радивилівського навчально-виховного комплексу “Школа №1-гімназія”. А також відбулося урочисте відкриття відремонтованого будинку для п’яти дітей-сиріт сім’ї Креселюків.

А ще делегація ознайомилася з роботою відділення медико-санітарної реабілітації інвалідів та осіб похилого віку районного територіального центру обслуговування пенсіонерів та малозабезпечених.

Нові комп’ютери плюс автобус

Нові комп’ютери отримали Демидівський НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей”, Золочівська ЗОШ та Глибокодолинська ЗОШ І-ІІ ступенів Демидівського району. Придбано новенькі ПК завдяки реалізації Державної програми “Рівний доступ до якісної освіти”, за рахунок коштів Держбюджету України.

Цього ж таки дня в рамках реалізації Державної програми “Шкільний автобус”, за рахунок коштів Держбюджету України Демидівський район отримав у своє користування 26-місний шкільний автобус “Богдан”.

Мистецтво Сарненщини

Нещодавно на базі Сарненського районного будинку культури відбувся районний етап фестивалю мистецтв України “Бурштиновий дивограй”, участь у якому брали кращі аматорські колективи Сарненського району та дитячої музичної школи. Зокрема, у фойє будинку культури пройшла виставка робіт народних умільців. Такі фестивалі свідчать про те, що наш народ зумів зберегти народну творчість рідного краю.

Екскурсія

З нагоди Міжнародного дня інвалідів у Костопільському районному центрі зайнятості проведено заходи для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Під час поїздки інвалідів у село Олександрія Рівненського району їм продемонстрували обласний центр професійної реабілітації та відділення центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Прекрасне - поруч

У Млинівському районному центрі дозвілля віднедавна експонується виставка польського фотохудожника Кероля Мрозевського. Перебуваючи цього літа у селищі Млинів, пан Кероль зробив безліч різноманітних знімків, а згодом фотомитець підготував добірку для естетів райцентру.

11.12.2008Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 11.12.2008p. 
На головну сторінку