Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №374 від 11.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На сесії

Дорога розкіш – дорога

Чергова 24 сесія Рівненської обласної ради розпочалася із урочистого привітання голови РОДА Віктора Матчука. Величезний жовто-блакитний букет подарував очільник області голові Рівненської обласної ради Олександрові Данильчуку, таким чином привітавши в його особі всіх депутатів із Днем місцевого самоврядування. “Наша обласна рада - яскравий приклад живого відтворення демократії в Україні”, - наголосив керманич області. - Тому, з нагоди такого свята, бажаю, щоб робота в руках депутатів “горіла”.

І це побажання таки допомогло народним обранцям. На прийняття рішень щодо 38 питань порядку денного депутати витратили лише півтори години.

Увагу депутатів привернули лише кілька питань. За решту вони проголосували “залпом”, боячись запізнитися на урочистості.

Пікантним і гарячим моментом сесії стала “словесна сутичка” Василя Червонія із Віктором Матчуком. Між ними постало питання дороги, а, точніше, її погане сполучення між Городищем і містом Рівне. Цю проблему на роз-гляд сесії виніс депутат з УНП Олег КОВАЛЬЧУК. Він констатував, що дорога нікудишня і потребує реставрації. Але з першої спроби ця пропозиція не знайшла підтримки в обранців. Та пан Червоній домігся того, щоб її переглянули. Хоча ніякої проблеми саме щодо дороги Віктор Матчук не побачив. На що Василь Михайлович зробив власне зауваження: “Я не є влада, Ви, пане Матчук, влада, тому і розберіться у тому питанні”. Завдяки спільним зусиллям обласних можновладців це питання повторно переглянули і, як наслідок - підтримали.

11.12.2008Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.12.2008p. 
На головну сторінку