Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №374 від 11.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наслідки

Води вистачить на всіх

Корецька міська рада звернулася з проханням до Рівненської обласної ради із запитом про передачу корецької мережі водопостачання на баланс “Рівненоблводоканалу”. На 24 сесії обласної ради депутати все ж таки затвердили це рішення, і бажання приєднати корецький водоканал до обласного в майбутньому здійсниться.

Протилежну думку має голова фракції Партії регіонів Анатолій ЮХИМЕНКО, який всю сесію мовчав і наприкінці попросив можливості висловитися. “Я хочу запитати, чи готові ми приймати в майбутньому до себе водоканали Володимирця, Зарічного, Гощі, Клесова? Якщо так, то ми повинні сьогодні створити в області нове підприємство, яке буде цим усім займатися”, - заявив регіонал.

Несхвальної думки про цю ідею й член партії “Відродження” Роман ВАСИЛИШИН. “Місцеве самоврядування взяло в своє управління і водопостачання, і теплопостачання. Я не розумію, як ми будемо керувати з Рівного і Корецьким, а потім і Зарічненським водоканалами. Я скажу своє “так”, але мушу наголосити, що це абсолютно авантюрне рішення, розумна людина ніколи за нього не проголосує”, - наголосив пан Роман.

Остаточну крапку у цьому питанні поставив начальник “Рівнеоблводоканалу” Володимир ХОМКО: “Корецькі мережі у гарному стані, тому проблем з їхнім обслуговуванням не буде. І технологічно це зробити буде цілком можливо”. Саме після цих слів обласні обранці проголосували “за”, і підтримали, таким чином, цю ідею.

11.12.2008Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.12.2008p. 
На головну сторінку