Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №375 від 18.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У всеозброєнні

Зустрічаймо рік Бика!

Зустрічаймо рік Бика!

Відповідно до східного гороскопу, наступаючий 2009 рік буде дуже вдалим для починань. Проте варто врахувати одне “але” - нічого не відбуватиметься “просто так”.

Надійний, працелюбний Бик поважає лише тих, хто докладає певних зусиль для здійснення своїх намірів. Причому не має значення, якою діяльністю ви займаєтеся: працюєте в офісі, у полі чи подорожуєте світом. За справи потрібно братися серйозно та не поспішаючи.

Незважаючи на те, що Бик - заповзятий трудівник, він любить і відпочити. Особливо там, де сонячно й грають морські хвилі. Отже, якщо в наступ-ному році ви заплануєте поїздку, знайте, що на вас чекає незабутній відпочинок.

Аби достеменно знати, як поводитися в наступаючому році, варто ретельно вивчити характер Бика. Отже, бик - терплячий та мовчазний, стриманий, інколи непомітний та врівноважений, точний та методичний. Під такими зовнішніми ознаками ховаються оригінальний розум та інтелект.

Бик має здатність викликати усіх на відвертість. Це і є основною картою, завдяки якій він досягає успіху. Незважаючи на зовнішній спокій, характер у нього гнівний та запальний. І хоча гнівається він досить рідко, але ця риса - досить неприємна.

З іншого боку, Бик - трудівник. Оселя та його сім’я процвітають, якщо він працює на себе. Він може досягти успіхів у сфері вільних професій, мати підприємство або будь-яку іншу власність. Але особливих успіхів він може досягнути у сфері сільського господарства. Йому варто уникати роботи у торгівлі або суспільних організаціях, так як йому буває складно знаходити спільну мову з людьми.

Усім відомо, що Бик - тварина свійська. Саме тому найкраще зустрічати 2009 рік у колі сім’ї та близьких. Можна разом посидіти біля каміну або виїхати на дачу. Найкраще було б прикрасити ялинку у лісі, а потім розпалити багаття та зустріти Новий рік у яскравому відблиску вогнища. Сподобається Бику й дружнє зазивання - жартівливі “мукання”.

Яким має бути стіл? Звісно, що краще обійтися без яловичини. Стіл має бути святковим та багатим, а меню - різноманітним та оригінальним. Тоді й оселя протягом року буде повною чашею. У центрі столу розмістіть фрукти та зер-нові, прикрасьте хвойними гілочками.

Бик не любить марнотратства, тому найкраще дарувати практичні подарунки. А ще потурбуйтеся, аби у вашому домі був символ Бика - це гарантія процвітання та достатку на увесь рік.

Щодо одягу, то хоча зоологи наголошують, що бички бачать все у чорно-білих тонах, не варто спокушати долю й краще забути про червоні барви у вашій новорічній сукні. Бик - це образ людини, яка постійно працює, а тому надмірна яскравість йому зовсім не до вподоби. Аби Бик став вашим покровителем наступного року, новорічної ночі надайте перевагу коричневим, теракотовим, сірим, чорним, зеленим або жовтим барвам.

У 2009 році будуть модними й яскраві кольори - блакитний, синій, персиковий та абрикосовий, рожевий та фіолетовий, класичні білий та чорний.

Актуальні прикраси з натурального каміння, дерева; з металів - золото, срібло, мідь, платина; а ще - з хутра, пір’я, бавовни.

Прикрашаючи житло, потурбуйтеся, аби в ньому було багато речей з натуральних матеріалів, особливо - прикрас із дерева. На стіл варто поставити свічки - жовті, срібні, золотаві, блакитні або бузкові.

Ну, і, звісно ж, Бик, як і всі чоловіки, вимагатиме, аби жінка в його домі виглядала королевою. Отож подбайте про свій привабливий вигляд.

Нехай Бик буде надзвичайно добрим та по-особливому щедрим до вас та ваших близьких!

18.12.2008



Рівне-Ракурс №10 від 18.12.2008p. 
На головну сторінку