Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №375 від 18.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кінотеатр Ера

Дивіться у кіноцентрі “Ера” продовження фільму про легендарного гангстера “Ворог держави №1: Легенда”

Дивіться у кіноцентрі “Ера” продовження фільму про легендарного гангстера “Ворог держави №1: Легенда”

Фільм “Ворог держави №1” з Венсаном Касселем у головній ролі - це екранізація автобіографічного роману французького гангстера Меріна “Інстинкт смерті”, що був написаний під час ув’язнення.

Жак Мерін - останній з легендарних французьких гангстерів - у сімдесятих був одночасно народним героєм та ворогом держави №1. Він регулярно фігурував у списку головних ньюсмейкерів і був найскандальнішою особою свого часу. Його легенду увінчала раптова і трагічна смерть: просто в центрі Парижу Меріна розстріляв з близької відстані цілий загін поліції.

У листопаді глядачі мали можливість оцінити першу частину фільму, і можна з впевненістю сказати, що стрічка виправдала, а, можливо, й перевершила усі сподівання! Фільм виявився драматичним, напруженим та захоплюючим. Тож не пропустіть нагоду подивитися справжній французький гангстерський екшен, за яким так скучили кінолюбителі всього світу!

Новий рік уже не за горами, а Ви й досі не визначилися, де його відсвяткувати? Кіноцентр “Ера” виправдає Ваші найсміливіші побажання: розважальна програма, привітання від Діда Мороза та Снігуроньки, новорічна дискотека та незабутня атмосфера справжнього свята!

Бронювання місць та детальна інформація за тел. 45-11-10.

Просимо взяти до уваги, що у кіноцентрі “Ера” розпочалася “Програма лояльності” (надання права користування персональною дисконтною карткою), яка дозволить Вам отримувати більше за меншу ціну! Про умови отримання картки дізнайтеся за тел. 45-11-10.

18.12.2008



Рівне-Ракурс №10 від 18.12.2008p. 
На головну сторінку