Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №375 від 18.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Іван Лук’янчук - чемпіон світу

Вихованець відомого рівненського тренера Олександра Комаревича став переможцем чемпіонату світу з армспорту у ваговій категорії 70 кг у боротьбі на праву руку. У боротьбі на ліву руку Іван посів шосте місце. Слід зазначити, що участь у турнірі, який сьомого грудня фінішував у Канаді, взяли більше трьох сотень спортсменів.

І на нашій вулиці свято

Змагання кубка України з гирьового спорту серед чоловіків та жінок, у якому взяли участь представники всіх областей України та АР Крим, завершилися днями у Запоріжжі.

Вперше в історії розвитку фізичної культури і спорту Рівненська жіноча збірна виборола перше командне місце, на другому місці п’єдесталу опинилися спортсменки з Полтави, на третьому - дівчата з Дніпропетровська.

Найуспішнішими спортсменами турніру у нашій команді стали: Іван МАКАРЕНКО (бронза у ваговій категорії до 75 кг), Катерина БУГАЙ (бронза у категорії до 55 кг), Ольга БОНДАР (бронза у категорії понад 70 кг), Юлія ВІДНІК та Оксана МАЛІНОВСЬКА (обидві - четверті у своїх вагових категоріях).

Чекали більшого

Коментар головного тренера ФК “Верес” Миколи Філіна на сайті команди про підсумок першої частини чемпіонату:

“Футбол складається не лише з тренувань, але й з розуміння гравцями вимог тренера. А у цьому плані ще вистачає моментів, над якими слід працювати. Хоча мене тішить те, що гра у команди є. Навіть у заключному матчі проти “Арсенала”, в якому “Верес” розгромно програв.

Зараз футболісти “Вереса” перебувають на зимових канікулах і зберуться разом в останні дні грудня, а вже з нового року клуб розпочне підготовку до другого кола”.

18.12.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 18.12.2008p. 
На головну сторінку