Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №375 від 18.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На дорозі

Смерть велосипедиста

Смерть велосипедиста

40-річний Борис, житель села Шишківці Чернівецької області, водій однієї із автофірм, переганяв новеньку ГАЗель. Транспортний засіб рухався автодорогою “Київ-Чоп” у напрямку Києва. У селі Горбаків Гощанського району Борис не зміг вибрати безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, де проїжджав велосипедист.

Останній їхав у попутному напрямку. “Від удару він розбив головою лобове скло ГАЗелі, і його відкинуло далеко на узбіччя, - розповідають спеціалісти прес-служби УДАІ в області. - Малотоннажна Газель зупинилася за десяток метрів, перетворивши велосипед на шматок залізяччя. Бездиханний потерпілий велосипедист лежав на узбіччі - він загинув на місці пригоди. Односельці, що зібралися на місці пригоди, впізнали загиблого - 50-річного Михайла, жителя села Горбаків”.

Причиною загальмованої та неадекватної реакції водія була оковита. Як пізніше підтвердила медична експертиза, водій ГАЗелі Борис керував автомобілем, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння. Він навіть не міг пояснити, як сталася автопригода.

Наразі по даному факту проводиться слідство.

Працівники Державтоінспекції звертаються з проханням до всіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними та дисциплінованими на дорозі, виконувати правила дорожнього руху та не наражати на небезпеку себе та інших.

18.12.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 18.12.2008p. 
На головну сторінку