Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №375 від 18.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Вбивця зник з місця пригоди

Вбивця зник з місця пригоди

15 грудня в Рівному на вулиці Київській сталася жахлива ДТП. На пішохідному переході під колесами автомобіля загинув молодий чоловік.

Трапилася автопригода близько дев’ятої вечора. 35-річний Михайло, який проживав у селі Дуби Рівненського району, повертався з роботи додому. Чоловік працював ліфтером у Рівненській обласній дитячій лікарні. Поблизу лікарні Михайло хотів перейти дорогу по регульованому пішохідному переході. Зачекавши на “зелений”, почав рух. За декілька метрів від Михайла перетинала дорогу і його колега по роботі.

- Пізніше жінка розповіла працівникам ДАІ, що вона спочатку не зрозуміла, де подівся Михайло, - розповідає старший інспектор сектора зв’язків з громадськістю УДАІ УМВСУ в Рівненській області Світлана МАРКО. - Все сталося дуже швидко. Проте коли вона подивилася на дорогу - зрозуміла, що колегу збив автомобіль. Він лежав на дорозі в калюжі крові й не дихав.

Пізніше працівники Державтоінспекції встановили, що автомобіль, який причетний до ДТП, марки “MITSUBISHI LANCER”. На місці автопригоди знаходився номерний знак та деякі запчастини від автомобіля, проте сам транспортний засіб і водій з місця пригоди зникли.

На розшук винуватця ДТП підняли особовий склад Державтоінспекції. І вже за декілька годин автомобіль був знайдений. Він знаходився у дворі будинку по вулиці Грушевського. На автомобілі були ще свіжі краплі крові, переднє лобове скло розбите.

Однак водія в автомобілі не було.

Наразі проводяться пошукові заходи по розшуку та встановленню водія. Ведеться слідство.

18.12.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 18.12.2008p. 
На головну сторінку