Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №375 від 18.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Крок до успіху

Високі принципи – великі результати

Високі принципи – великі результати

“Автоинвестстрой-Рівно” - індивідуальне ставлення до кожного клієнта

У 1992 році в Харкові розпочала роботу невелика комерційна фірма із продажу автомобілів. Вже за три роки обсяг продажу автівок “Автоинвестстрой” склав 100 одиниць за місяць, і того ж, 1995 року, в Донецьку відкрився його перший філіал, який дав старт початку формування мережі Торгівельно-сервісних підприємств. Сьогодні, подолавши нелегкий шлях розвитку та здобувши статус національної компанії, “АИС” представлена в кожному регіоні країни і зупинятися на цьому керівництво не збирається. На Рівненщині про Корпорацію дізналися з появою в Рівному в 2001 році її структурного підрозділу - ДПІІ “Автоинвестстрой-Рівно”. Кажуть, що лише сповідування високих принципів дозволяє здобувати високі результати, а заслужену роками повагу не потрібно весь час доводити. Основними принципами роботи Корпорації “АИС” ділиться директор його регіонального представництва - ДПІІ “Автоинвестстрой-Рівно” Сергій СЕМЕНЮК.

Корпорація “АИС” – це…

Якщо говорити про Корпорацію “АИС” в цілому, то сьогодні її інфраструктура складається з: 29-х Торговельно-сервісних підприємств (44 торговельні майданчики, 41 магазин з продажу автозапчастин, 37 станцій технічного обслуговування та більше 15 автосалонів); розподільчого центру; мережі регіональних митно-ліцензійних складів; Кременчуцького автоскладального заводу; спеціалізованих автоцентрів у великих індустріальних містах України; ВАТ “ФРАНСАВТО”; ВАТ “КМ-Україна”; автотранспортної компанії “АИС ТРАНС АВТО”; Страхової компанії “АИС-Поліс”; Лізингової компанії “АИС-Лізинг” та фінансової компанії “Єврокапітал”.

Багатовекторна діяльність Корпорації “АИС” сприяла її лідерству в багатьох сегментах автомобільного ринку України. Виробництво, продаж, гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів та автобусів, а також продаж запчастин до них - є сьогодні профілюючими.

На конкурсній основі “АИС” отримав право бути офіційним представником більшості російських автомобільних заводів в Україні. Зараз Корпорація є ексклюзивним дистриб’ютером російських марок: “ГАЗ”, “УАЗ”, “ИЖ”, “ПАЗ”, офіційним дилером марок “МАЗ” та “КА-МАЗ”. Поряд із цим здійснюється потужна виробнича і комерційна діяльність з такими відомими виробниками автомобілів, як західні - “Audi” (з 1998 року), “Renault” (з 2002 року), “Citroen” (з 2005 року) та азійські (з 2005 року) - "FAW" (Китай) і "Ssang Yong" (Північна Корея). У 2008 році підписаний договір про співпрацю з автовиробником "Great Wall" (Китай).

“Коли людина знає, що хоче – широкий асортимент лише підтвердить рішення”

Модельний ряд, запропонований для продажу, складається з відомих марок російських, європейських та азійських автовиробників. У “Автоивестстрой-Рівно”, як і в кожному Торговельно-сервісному підприємстві Корпорації, можна придбати нові транспортні засоби будь-якої модифікації - легкові, комерційні, вантажні автомобілі та автобуси.

Корпорація реалізує:

- легкові автомобілі російських марок: “ГАЗ”, “УАЗ”;

- комерційні автомобілі малою вантажопідйомністю і мікроавтобуси марок: “ГАЗ”, “УАЗ”, “ИЖ”;

- середньо- та великогабаритні автомобілі: “ГАЗ”, “КАМАЗ”, “МАЗ”;

- автобуси: “ПАЗ”, “ЛиАЗ”, “ГолАЗ”;

- легкові й комерційні автомобілі марок: “Audi”, “Citroen”, “Renault”, “Ssand Yong”, “Geely”, “Great Wall”, "FAW";

- вантажівки "FAW".

Серед автомобільного різноманіття можна знайти, наприклад, рестайлінгову модель автомобіля “Волга” - ГАЗ-31105-581, яка є модифікацією ГАЗ-31105 і вже давно зарекомендувала себе надійним та практичним варіантом легковика, в якому поєднуються місткість, комфорт, простота в обслуговуванні та доступна ціна.

А от за кермом рестайлінгової моделі “УАЗа” - UAZ Patriot, 2008 року випуску, не важливо, що під колесами - ідеально гладкий асфальт автомагістралі, гірський серпантин чи лісова дорога. Такий автомобіль стане справжньою візитною карткою власника, адже стрімкі та плавні обводи кузова, формуючи образ динамічного і престижного авта, поєднуються із новітніми дизайнерськими та технологічними рішеннями, і роблять його стильним та сучасним.

Переломним моментом у сприйнятті китайських автомобілів можна назвати знайомство із серією Great Wall. Hover, наприклад, завдяки унікальному сполученню доступної ціни, сучасного дизайну, надійності та інших характеристик (не останнє місце займає двигун, виготовлений за технологією Mitsubishi), практично не має конкурентів серед позашляховиків.

Задовольняти потреби малого та середнього бізнесу покликана міська вантажівка ГАЗ-3310 “Валдай”, здатна перевозити до 4 тонн вантажу. Ця модель максимально уніфікована з сучасними автомобілями: кабіна запозичена у “Газелі”, рама зібрана з лонжеронів ГАЗ-3307, що дозволяє записати до характеристик більшу продуктивність, надійність, маневреність, зручність експлуатації, комфорт для водія та пасажирів.

Для приміських маршрутів широко використовуються автобуси ти-пу ПАЗ-3205.

У бізнесі головне -доступна якість

“Автоинвестстрой-Рівно” пропонує своїм клієнтам широкий перелік різноманітних послуг:

- продаж у кредит та лізинг;

- гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування;

- послуги з автострахування;

- послуги зі встановлення додаткового обладнання (тюнинг, протиугонні системи, антикорозійна обробка тощо).

Автівка за 30 хвилин – це реально

Якщо придбати автомобіль не вистачає коштів, варто скористатися спеціальними програмами лізингу та кредитування, які були розроблені спеціально для клієнтів мережі “АИС”.

Усі питання лізингу в Корпорації вирішують спеціалісти ВАТ “АИС-Лізинг”. Його створенню передували великий попит на лізингові послуги та бажання запропонувати клієнту повний перелік фінансових послуг під час купівлі автомобіля.

Найбільшою популярністю серед клієнтів користується програма фінансового лізингу “Автолізинг-Скоринг”. Її перевага у швидкості прийняття лізингового рішення та оформлення документів. Увесь процес займає від 30 хвилин до кількох годин, при цьому клієнту не потрібно звертатися в інші різноманітні структури - усі формальні процедури здійснюються на місці. За цією програмою можна придбати легкові автомобілі “Citroen”, “Audi”, “ГАЗ”, “УАЗ”, “ИЖ” та вантажні автомобілі, вантажопідйомністю до 4,5 тонни. Усі витрати, пов’язані з оформленням документації, компанія “АИС-Лізинг” бере на себе.

Не варто забувати й про додаткові послуги, які надає компанія “АИС-Лізинг”. Це:

- реєстрація авта з оплатою усіх податків та зборів;

- встановлення необхідного додаткового обладнання;

- транспортний податок протягом дії договору;

- повний пакет сервісно-технічного обслуговування;

- вигідні умови страхування КАСКО;

- персональний менеджер із технічного супроводу предметів лізингу;

- інформаційно-консультативна підтримка;

- доступ до інформаційно-довідкової служби.

Кредит у гривнях - це вигідно

Пам’ятайте, що автівку завжди можна придбати у кредит. У Корпорації такі послуги надає фінансова компанія “Єврокапітал”. Процедура кредитування проходить у автосалоні, де купується автомобіль. Це значно економить час, який витрачається на відвідування банку та страхової компанії. Причому на затвердження самого кредиту потрібно лише близько години.

Оскільки за умовами кредитування кредит надається в гривнях, клієнт економить, як на продажі, так і на купівлі валюти для щомісячного погашення кредиту. Між іншим, оплата щомісячних погашень може проходити через відділення банків-партнерів чи з рахунку клієнта у будь-якому банку України.

Запорука спокою – Ваш договір страхування

Якщо Ви придбали авто, заповнивши необхідні документи та сплативши потрібну суму коштів, не забудьте зробити останній важливий крок - застрахувати свого “залізного коня”. Кожен клієнт Корпорації знає напевно, що основним принципом роботи Акціонерного страхового товариства “АИС-Поліс” є надійний захист інтересів страховиків. Умови страхування не лише відповідають світовим стандартам і вимогам сучасного страхового ринку, але й враховують особливості української економіки.

Серед основних видів автострахування: обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів та добровільне страхування автотранспорту (Повне КАСКО) юридичних та фізичних осіб. Не забувайте, що саме договір страхування є запорукою спокою під час користування автомобілем.

Заміна з гарантією

Рано чи пізно кожний власник автомобіля стикається з необхідністю заміни авточастин. Для цього в Корпорації створена програма запчастин (оригінальних та неоригінальних), мастильних матеріалів (ЛУКОЙЛ, Shell, TEXACO), додаткового обладнання, акумуляторів - ТИТАН, СОВАТ, VARTA, MUTLU, автошин - РОСАВА, NOKIAN для автомобілів російського та зарубіжного виробництва. Варто додати, що гарантії на запчастини повністю співпадають з гарантією заводу-виробника. Співпраця здійснюється не лише з великими підприємствами, але й оптовими фірмами та фізичними особами. Для постійних клієнтів діють спеціальні умови покупки.

Для сервісного технічного обслуговування автомобілів Корпорація “АИС” створила власну мережу СТО. У Рівному вона знаходиться на вулиці Київській,102. Обладнання, представлене для обслуговування клієнтів, дозволяє проводити повний комплекс ремонтних робіт, який включає в себе як передпродажну підготовку, так і гарантійне та післягарантійне обслуговування. А сучасні технології та кваліфікований персонал гарантують якісний ремонт транспортних засобів і найкращий сервіс.

Підсумовуючи сказане, хотілося б акцентувати на тому, що лідерство Корпорації “АИС” стало можливе лише завдяки правильно обраним напрямам розвитку, глибокому аналізу ринкових тенденцій, потужній команді професіоналів, а головне - індивідуальному ставленню до кожного клієнта.

Поспішайте придбати російські позашляховики UAZ Patriot, ціна яких зменшилася майже вдвічі! Крім цього, до 31 грудня кожний бажаючий може придбати авто у кредит, без будь яких комісій та переплат, лише під 5 відсотків річних у гривнях. Для корпоративних клієнтів діє лізингова схема фінансування.

Корпорація “АИС”

ДПІІ “Автоинвестстрой-Рівно”

вул.Крейдяна, 19а.

тел.: (0362) 62-73-70,

факс: (0362) 62-71-70

18.12.2008Любов РОМАНЮК


Переглядів: 893

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21069)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14381)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13880)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13117)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13099)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (821)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (68)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"