Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №375 від 18.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Урочисто

Хомко приймав вітання

Хомко приймав вітання

Майже у повному складі депутатський корпус вітав переможця виборчих перегонів Володимира ХОМКА (на фото праворуч) на засіданні 24-ї сесії Рівненської міської ради.

Попередньо голова ТВК Михайло Банацький зачитав відповідні постанови про визнання обрання Володимира Євгеновича Хомка, 1 серпня 1957 року народження, директора “Рівнеоблводоканалу”, позапартійного самовисуванця, міським головою міста Рівного.

Після присяги Володимир Хомко приймав вітання. Перший заступник голови Рівненської облдерж-адміністрації Юрій Благодир зачитав телеграму з привітанням від Президента України Віктора Ющенка. Також новообраного мера поздоровив голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, голови депутатських фракцій.

- Я сподіваюся на Вашу підтримку, - звернувся Володимир Хомко до депутатів, - переконаний, що в інтересах рівнян ми домовимося з усіма фракціями.

Міський голова доручив вести це сесійне засідання секретарю ради Юрію Торгуну, сам же головуватиме на наступному пленарному засіданні.

Як розповів журналістам Володимир Хомко, у сесійному залі він втретє. На його думку, сесія проходить нормально, конструктивно. Усі дискусійні питання були перенесені на друге пленарне засідання, яке прогнозовано відбудеться на наступному тижні.

- Оскільки на розгляд сесії винесено понад сто питань і серед них є досить складні, то я хотів би мати свою думку з багатьох із них, - каже міський голова.

Щодо кадрових змін, то з ними Володимир Хомко планує визначитися протягом першого тижня.

Редакція тижневика “РР” приєднується до побажань на адресу міського голови Рівного та зичить йому плідної праці на благо громади міста.

18.12.2008Кароліна КРУГЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 18.12.2008p. 
На головну сторінку