Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №376 від 25.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Звернення

Шановні громадяни!

Незабаром розпочнуться новорічні та різдвяні свята. Усім хочеться зустріти їх весело, без неприємностей. Однак, як свідчить практика, саме в цей період значно зростає кількість пожеж та нещасних випадків, які нерідко закінчуються трагічно. У першу чергу це обумовлено зло-вживанням алкогольними напоями. А, як відомо, у стані сп’яніння людина не контролює своїх дій і про правила безпеки у побуті та на вулиці згадує лише тоді, коли потрапляє до лікарні або стає свідком пожежі власної оселі.

Згідно з даними оперативно-рятувальної служби МНС Рівненщини, протягом першого святкового тижня 2008 року в області сталося 37 пожеж, під час яких загинуло 7 людей, у тому числі двоє дітей. Причина цих трагедій – це непогашений недопалок цигарки, забута свічка, несправна піч, що топилася цілу ніч, або залишений без нагляду увімкненим електрообігрівач.

Дорогі краяни! Не допустити повторення подібних трагедій цілком спроможні ми з вами. Варто лише послідовно і неухильно дотримуватися правил безпеки при користуванні вогнем, використанні печей та обігрівачів, газового й електричного обладнання та устаткування. Ретельно дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Пам’ятайте: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів, паління у ліжку у нетверезому стані - основні причини пожеж та загибелі людей на них.

25.12.2008Начальник ГУ МНС у Рівненській області Микола КОСТЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.12.2008p. 
На головну сторінку