Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №376 від 25.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кінець року - початок успіху

“ЮЛЯНА” – новий центр цивілізованої торгівлі

“ЮЛЯНА” – новий центр цивілізованої торгівлі

Шановні рівняни, підприємці та гості нашого міста! ТОВ “Укренергоресурс” відкриває в Рівному на вулиці С. Петлюри, 22 новий елітний торговий центр. ТЦ “ЮЛЯНА” працюватиме в активній діловій частині міста, де знаходяться офіси багатьох банків, державних установ і комерційних структур, ляльковий театр, безліч дрібних магазинів. Однак улюблений раніше населенням для покупок формат ринку здає позиції перед сучасними об’єктами цивілізованої торгівлі. Великий торговий центр на місцевій “Банківській” - єдиний такий об’єкт в унікальному за географічним розташуванням районі, де вулиця С. Петлюри з’єднує центральну магістраль міста - вулицю Соборну з рівненським “Бродвеєм” - проспектом Миру.

Запрошуємо підприємців розширити свій бізнес за рахунок оренди торгових площ у чотириповерховому ТЦ “ЮЛЯНА”, де є всі умови для якісного обслуговування покупців і клієнтів банків, косметичних салонів та розважальних закладів.

Кожний поверх - це чудовий світлий зал з усіма зручностями для працівників та клієнтів, є ліфт, а також майданчик для паркування автомобілів.

Перший поверх (корисна площа 526 кв.м) пристосований під будь-яке підприємство громадського харчування: кафе, бар, ресторан, швидке харчування, нічний клуб тощо.

Другий поверх (413 кв.м), третій та четвертий поверхи (кожен по 589 кв.м) можуть використовуватися для торгівлі промисловими товарами, розміщення офісів банківських філій та фірм.

Запрошуємо представників відомих виробничих і торговельних брендів, відділи франчайзі до співпраці на наших торгових площах!

Усі рівняни та гості обласного центру з нетерпінням чекають відкриття ТЦ “ЮЛЯНА” в цьому престижному районі міста, ідеальному для ефективного ведення бізнесу. Вигідне розташування - завжди поруч Ощадбанк, широкий асортимент якісних товарів, представлених відомими торговими мережами України, заклади харчування і відпочинку,

автомобільна стоянка та банкома-

ти завжди вабитимуть покупців.

Для успішних підприємців - це сут-тєвий стимул до плідної співпраці

з ТЦ “ЮЛЯНА”.

Вітаємо всіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Міцного Вам здоров’я, щастя, оптимізму, віри в краще майбутнє і сімейної злагоди! Доброго Вам настрою і вдалих покупок у ТЦ “ЮЛЯНА”!

33028, м. Рівне, вул. С. Петлюри, 22;

моб. тел.: (067) 363-46-46, (067) 960-68-47.

25.12.2008Адміністрація ТЦ “ЮЛЯНА”



Рівне-Ракурс №10 від 25.12.2008p. 
На головну сторінку