Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №376 від 25.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Будь здоровий!

Минулого тижня у селі Гвіздів, Корецького району, відбулося урочисте відкриття нового шкільного спортивного залу. Протягом трьох років відбудовували старе й занедбане приміщення, внаслідок чого перетворили його на сучасний спортзал. Відтепер 112 школярів, які навчаються у цій школі, мають можливість із користю проводити час на уроках фізкультури.

Освячення

нового храму

Днями у селі Набережне Демидівського району відбулося освячення новозбудованого храму (УПЦ КП). Освятив храм та відправив святкову літургію митрополит Рівненський та Острозький Євсевій. На службі Божій був присутній радник Президента України, директор Інституту літератури імені Тараса Шевченка, академік НАН України Микола Жулинський, з ініціативи та за активної підтримки якого і було збудовано цей храм.

Новорічні акції

Протягом тижня у Млинівському районі, за підтримки районної ради, проходитиме новорічна акція “Подорож у казку”. Заплановано відвідати близько 11 дошкільних навчальних закладів району, де виховуються більше 700 дітей. На діток чекатиме святкове дійство та виступ лялькового театру Млинівського будинку творчості школярів. Вихован-цям закладів роздаватимуть подарунки: іграшки та солодощі.

Таке потрібне лікування

У день Святого Миколая відкрито Сарненську філію Рівненського обласного відділення гемодіалізу у Сарненській ЦРЛ. Відділення урочисто відкрили голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук, голова Сарненської райдержадміністрації Петро Рухер. Дане обладнання, яке на сьогодні вже змонтоване у відділенні, коштує більше одного мільйона гривень - всі жителі шести районів області забезпечені життєво необхідною процедурою.

Гроші на розвиток освіти

Нещодавно в Радивилівському загальноосвітньому ліцеї пройшов традиційний “День мецената”, участь у якому взяли вчителі, батьки, благочинці, а також представники влади. Під час свята зібрано понад сім тисяч гривень, які буде використано на розвиток цього навчального закладу.

Найкраща карикатура

У місті Здолбунів пройшов всеукраїнський конкурс карикатуристів. Тема конкурсу - бачення художниками значення єдності. Глядачі побачили 60 робіт, відібраних організаторами конкурсу. У них порушується тема фінансової кризи, боротьби у вищих ешелонах влади і стосунків між гілками влади.

Кращою роботою конкурсу стала карикатура, де зображено трьох гетьманів на спині козака, який наступає на граблі. Її автором став Олександр Костенко із Дніпропетровська.

25.12.2008Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 25.12.2008p. 
На головну сторінку