Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №377 від 30.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

І таке буває...

МФК “Рівне” не зумів скористатися своєю тотальною перевагою над суперником і замість впевненої перемоги - поступився луганському “ЛТК” - 1:3.

МФК “Рівне” - “ЛТК” (Луганськ) - 1:3 (0:1).

МФК “Рівне”: Щербаков (Колодюк, 33) - Жак, Волох, Жовтун, Басюк - Петрик, Сондак, Басіч, Дармовіс.

“ЛТК”: Сагайдаченко - Юрков, Дрьомов, Тменов, Журба - Івонко, Ятло, Безсалов, Смоловік.

Голи: Волох (38) - Ятло (15), Юрков (34), Дрьомов (40).

Попередження: Дармовіс (20).

Вилучення: Щербаков (33).

До матчу суперники підійшли з різним настроєм. Рівняни в минулій грі поступилися “Шахтарю”, а луганчани досить несподівано в гостях переграли львівський “ТВД” - 3:1.

Звітний матч краще розпочали підопічні Юрія Баховського. Спочатку Олександр Басіч після помилки оборони гостей вискочив на “побачення” із Сагайдаченком, але пробив мимо воріт, а згодом голкіпер луганчан ліквідував загрозу після непоганого дальнього удару Сондака.

Футболісти “Луганської телефонної компанії” по воротах МФК “Рівне” майже не били аж до п’ятнадцятої хвилини.

Затяжна атака гостей із великою кількістю точних коротких передач завершилася точним ударом Віталія Ятла у ближній кут. Щербаков лише розвів руками - 0:1.

Гості могли одразу ж подвоїти свою перевагу, коли Юрков насилу пробивав по воротах із кількох метрів, проте цього разу господарів врятував воротар.

До кінця тайму рівняни зіпсували ще один момент. Черговий вихід віч-на-віч із Сагайдаченком воротарю “ЛТК” програв Басіч.

У другому таймі рівняни заграли набагато швидше та агресивніше. Застосовуючи пресинг, господарі добряче притисли луганчан до їхніх воріт і невтомно обстрілювали володіння Сагайдаченка. Кіпер гостей врятував після точного удару Волоха, після пострілу Басіча м’яч пролетів над перекладиною, удару Жака до цілі не вистачило всього кількох сантиметрів...

Гості переходили центр поля усього лічені рази, проте такі контрвипади були не менш небезпечними. Юрков не влучив у ворота з вигідної позиції. А наступна атака луганчан завершилася для підопічних Юрія Баховського трагічно. Щербаков отримав червону картку за фол останньої надії і покинув поле. У меншості рівняни довго не протрималися і вже за хвилину отримали у свої ворота другий гол. Відзначився Юрков.

Але і після 0:2 рівняни не зупинилися, а продовжували атакувати. І от передача з лівого флангу завершується точним ударом Волоха, який несподівано вискочив з-за спини Сагайдаченка і переправив м’яча до сітки - 1:2.

Упродовж двох останніх хвилин господарі могли не лише зрівняти рахунок, але й вийти вперед. Лише диво завадило Волоху переправити “сферу” до сітки вже з самої лінії воріт Сагайдаченка. Та й самі гості ходили по краю, маючи в пасиві аж п’ять фолів. Проте “ЛТК” вистояв.

І не просто вистояв, а забив ще. За сім секунд до фінальної сирени Сергій Дрьомов точним ударом зі своєї половини поля вразив вже порожні ворота МФК “Рівне”.

30.12.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2008p. 
На головну сторінку