Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №377 від 30.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ротації

УКБ очолить Герман

Завершується формування нової команди міського голови Рівного Володимира Хомка. На останньому засіданні Рівнеради більшістю голосів на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради було призначено бізнесмена, члена оргкомітету громадського об’єднання “Стратегічна рада Рівного” Андрія Філіна.

Попередньо відомо, що пан Філін буде заступником з питань стратегічного розвитку та інвестицій, а Олексій Хмилецький, колишній перший заступник голови, буде курувати галузі житлово-комунального господарства та будівництва.

Отож, оскільки призначені усі чотири заступники мера, процес формування верхнього ешелону команди завершено. Незабаром відбудуться кадрові зміни на рівні начальників управлінь виконкому Рівнеради.

Наразі відомо, що слідом за Світланою Богатирчук-Кривко заяву на звільнення за власним бажанням написав начальник УКБ міськвиконкому Сергій Полоцький.

Сергій Полоцький, який очолював управління капітального будівництва більше 10 років, зазначив, що претензій до його роботи з боку Володимира Хомка не було. Проте в процесі формування нової команди йому в ній місця не знайшлося. Після нетривалого відпочинку Сергій Петрович планує продовжити роботу, звісно, в будівельній галузі.

За словами Володимира ХОМКА, на посаді начальника управління капітального будівництва працюватиме Олег Герман, який до цього обіймав посади начальника відділу капітального будівництва “Рівнеоблводоканалу” та головного інженера СУ-13.

30.12.2008Любов РОМАНЮК Кароліна КРУГЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2008p. 
На головну сторінку