Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №219 від 22.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дозвілля

Поворожимо у Новорічну ніч...

Поворожимо у Новорічну ніч...

Новорічна ніч - чарівна, тому не дивно, що ворожіння під Новий рік найбільш правдиві. А ви не вірите? Тоді спробуйте хоча б одне із запропонованих.

Чи збудеться бажання

Ворожіння на радіо

У тиші кімнати зосередьтеся на своєму запитанні. Потім задайте його вголос і ввімкніть радіо. Перші слова, які почуєте, і будуть відповіддю на ваше запитання. Це може бути і монолог ведучого, і пісня. Включіть свою фантазію! Можна використовувати і телевізор.

...на телефоні

Задумайте запитання, подумки зосередьтеся на ньому. Дивлячись на телефон, уголос задайте його. Якщо перший дзвінок буде від чоловіка - відповідь позитивна, від жінки - негативна.

...на ліфті

Вийдіть із квартири на середній поверх і загадайте бажання. Почекайте, поки хтось викличе ліфт. Якщо він поїде вверх - бажання здійсниться, вниз - ні.

...на комп'ютері

Сядьте навпроти монітора, з боків поставте дві свічки. Дивіться у кватирку і говоріть: «Суджений мій, ряджений, покажися, заряджений». Наречений і прийде з глибин віртуальності. Через п'ять хвилин швидше натисніть power, інакше з'явиться вірус і потягне все корисне. Можна ворожити і в Інтернеті: зайдіть у чат і запитайте ім'я першого, хто попався. Таке буде ім'я в чоловіка (дружини, якщо ворожить хлопець).

...на миші

Проводиться у великій компанії. Катайте мишу від комп'ютера на гладкій поверхні. Чия миша далі поїде - той багатим буде.

»Чотири тузи» розкажуть правду

Візьміть звичайну колоду з 36 карт, добре перетасуйте. Розкладіть карти сорочками вниз на 4 рівні купки. З першої знімайте карти доти, поки не з'явиться туз. Подивіться наступну за ним карту: якщо це знову туз, з'єднайте його з першим і відкрийте наступну карту: туз відправте до його «колег», а будь-яку іншу карту - у біту (вона вам більше не знадобиться). Ваше завдання полягає в тому, щоб знайти в купці тузи, що йдуть один за одним. Припустімо, спочатку попався туз, за ним інша карта, а потім знову туз. Вам потрібний тільки перший туз. Всі інші карти, у тому числі і тузи, і ті, що йдуть не відразу за першим, відправляються в біту. Подібно тому, як ви розібрали першу купку, опрацюйте і три інші. У результаті пошуків у вас може залишитися один туз, два, три, чотири. Загадане бажання здійснюється у власника 4 тузів, 3 тузи передвіщають швидке виконання бажання, 2 тузи - потрібен час, а один - немає ніяких надій. Не впадайте у відчай, якщо карти показали вам зовсім не те, що хотілося. На «чотирьох тузів» можна загадувати будь-які бажання, і одне з них обов'язково здійсниться.

Дізнайтеся, яким буде 2006 рік

• У тарілку налийте воду і залиште на ганку на всю новорічну ніч. Вранці роздивіться: лід піднявся - рік буде добрим, застиг - рік буде спокійним, утворились хвилі - буде і горе, і щастя, а якщо вода вимерзла лункою - рік буде поганим.

•Розріжте яблука навпіл, якщо всередині утвориться правильна зірочка з кісточок, новий рік буде щасливим.

• Пустіть по воді запалені свічі в шкаралупках від волоських горіхів. Якщо свічка не потоне, рік буде щасливий і успішний.

22.12.2005



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2005p. 
На головну сторінку