Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №377 від 30.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Медики також “фестивалять”

Днями у Дубно відбувся VI-й Всеукраїнський фестиваль мистецтв студентів медичних навчальних закладів та працівників лікувально-профілактичних установ України “Ліра Гіппократа-2008”. Ідея проведення фестивалю належить поету, композитору Володимиру Гамері, а приймати гостей фестивалю випала честь Дубенському медичному коледжу.

Святкуємо з розмахом

Минулого тижня просвітяни Костопільщини відсвяткували 140-річчя Всеукраїнського товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка. Всі урочистості проходили у приміщенні Костопільської райдержадміністрації. Присутні мали можливість переглянути документальний фільм про події рідного краю 90-х років: встановлення в травні 1992 року державного прапора України на центральній площі Костополя, відзначення першої річниці Незалежності України, відкриття пам’ятника Т.Г.Шевченку в місті.

Новий центр зайнятості

Нещодавно у Радивилові за участю голови РДА Ігоря Полетка відбулося відкриття новозбудованого районного центру зайнятості. А у круглому столі на тему: “Шляхи подолання безробіття в умовах світової фінансової кризи” взяли участь директори районних центрів зайнятості населення Рівненської області, представники органів влади та роботодавці.

Вифлеємський вогонь у Рівному

28 грудня до Свято-Покровського собору Рівного прибув Вифлеємський Вогонь Миру. Після закінчення ранкової служби символічний вогонь передали рівненські “пластуни” та представники Фундації імені князів-благодійників Острозьких.

Вифлеємський вогонь приходить до нас завдяки “скаутській естафеті”, яку започаткували австрійські скаути. Вони запалюють свої свічки у Вифлеємі і розповсюджують світло як символ миру, любові, братерства та єдності.

А у нас в квартирі - газ

У селі Торговиця Млинівського району з’явилися голубі вогники - тут провели природній газ. Сільські родини - члени газобудівного кооперативу “Вікторія” витратили на це близько чотирьохсот тисяч гривень. Решту виділила держава.

Пам’ятний знак

Минулого тижня у Здолбунові відбулося відкриття пам’ятної дошки до сторіччя з дня народження Степана Бандери. На урочистостях були присутні представники громадських організацій та політичних сил. На завершення гості переглянули концерт за участю аматорських колективів району.

Хрінницька вода - відмінна

За кошти Рівненської обласної ради Український науково-дослідницький інститут водогосподарсько-екологічних проблем підготував звіт про вивчення техногенного стану Хрінницького водосховища. Згідно з висновками, вода з даного водосховища належить до першого класу якості та характеризується як “відмінна” та “дуже чиста”.

30.12.2008Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2008p. 
На головну сторінку