Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №378 від 05.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Це цікаво

Найганебніші різдвяні подарунки

Найганебніші різдвяні подарунки

Зарубіжними соціологами складено рейтинг найганебніших різдвяних подарунків. На першому місці виявилися секс-іграшки, за ними - таблетки для похудання, книги з психології (на кшталт “Допоможи собі сам”) і засоби особистої гігієни.

Стриптизерша посіла в цьому рейтингу п’яте місце, на шостому виявився чоловічий одяг, який чомусь дарували жінкам. Сьому позицію займає подарована без попередження домашня тварина. За словами господаря одного з секс-шопів, у переддень Різдва попит на його товар зростає - пари воліють дарувати один одному саме “іграшки для дорослих”.

“Вони завжди просять нас загорнути подібний подарунок у скромну обгортку, - відзначає він. - За іграшками до нас приходять навіть дідусі. На Різдво нам тут весело”.

Шістдесят відсотків опитаних зізналися , що підтримують традицію передаровування подарунків. Більше половини респондентів повідомили, що вручали кому-небудь презент, отриманий від іншої людини.

У випадку, якщо Різдво підкралося непомітно, і людина не встигла придбати подарунки, то найкращою відмовкою, відповідно до опитування, є фраза: “Я хотів зробити тобі особливий подарунок, тому мені довелося його замовити. Тобі його доставлять якщо не сьогодні, то завтра”.

05.01.2009tourua.com



Рівне-Ракурс №10 від 05.01.2009p. 
На головну сторінку