Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №378 від 05.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Словами…

Школо, радосте моя!

Стежина ... Скільки їх у житті? Найпершою, яка веде кожну людину від батьківського порогу, є стежина до школи. Нею зроблені перші кроки у самостійне життя, тому вона незабутня: сповнена енергії, сили, яка дає снаги в дитинстві, допомагає в юності, підтримує в дорослому житті.

“Школо, радосте моя,” - під таким девізом працюють уже 25 років учнівський та педагогічний колективи Рівненської загальноосвітньої школи №24. Досвідчені учителі під мудрим керівництвом Галини ЦЮЦЮРИ майстерно ведуть шкільний корабель серед бурхливих хвиль океану знань. Щороку школа радо відчиняє двері назустріч учням. Їх чекають затишні кабінети, просторі коридори, що веселять око зеленим буйно-цвіттям; шкільний дзвінок, відлуння якого завжди житиме в серці.

Доброта, людяність, милосердя, порядність, щирість, патріотизм - саме такі загальнолюдські цінності формують у своїх вихованців педагоги школи. Осередками розвитку духовності молодого покоління є новостворені музеї: музей Історії школи, кабінет Духовного відродження, музей народознавства “Сповідь давнини”, де проводяться пізнавальні екскурсії, виховні години, позакласні заходи.

Надовго залишиться у пам’яті школярів та їх батьків день, коли у дитячу організацію школи “Хортиця” приймали нове поповнення - козачат-першокласників. Під звуки урочистої музики юні козачата обіцяють бути чесними і старанними, відроджувати козацькі звичаї і обряди, служити рідному народу.

І хочеться вірити...

Пройдено і зроблено чимало. Попереду - нові учні, світлі надії та сподівання, великі звершення і все та ж знайома, дорога серцю шкільна стежина, по якій упевнено крокуватимуть батько з сином у майбутнє України.

Хай же пророчими будуть слова шкільного гімну, що звучать з уст дітвори:

Тож розцвітай у нашім краї волинськім,

В маєві лип і рясних горобин,

Рівненська школо двадцять четверта,

Віра й надія вкраїнських родин.

05.01.2009Шкільний Парламент Рівненської загальноосвітньої школи І-ПІ ступенів №24



Рівне-Ракурс №10 від 05.01.2009p. 
На головну сторінку